Burcea Catalin - Birou de Mediator Bucuresti

Descriere Mediator

CONFIDENTIALITATE, IMPARTIALITATE,NEUTRALITATE  SI COMPETENTA!

 

  Acestea sunt valorile care au stat la baza infiintarii Biroului de Mediator Catalin Burcea precum si motorul dezvoltarii viitoare al acestui birou de mediere  Apeland la serviciile de mediere divort,partaj,litigii civile,penale (plangerea prealabila)si comerciale ale Biroului de Mediator Catalin Burcea veti beneficia de experienta in domeniu si mai ales de grija fata de client ce se poate intalni doar in birourile de mediere in care mediatorul se dedica profesiei. 

 

Construirea unei relatii bazata pe confidentialitate,impartialitate,neutralitate  si competenta  este vitala pentru noi pentru a satisface nevoile clientilor  Asiguram clientii nostri de un angajament ferm pentru a incerca rezolvarea conflictelor aparute intre ei. In acest sens oferim servicii legale de mediere, suportul si experienta pe care o asteapta de la un mediator. Accentuam importanta parteneriatului prin colaborare stransa cu avocatii si juristi cu care colaboram, dar si cu avocatii consultanti ai clientilor pentru a ne asigura ca intelegem scopurile si nevoile clientilor. 

 

Modalitatea noastra de abordare este canalizata pe nevoia de a ajuta clientii nostri sa gaseasca solutiile adecvate pentru ca litigiile aflate in procesul de mediere sa se finalizeze in cel mai scurt timp si cu cele mai bune rezultate pentru ei

Galerie foto
  • ...