Mecano Valmar - Vanzari si inchirieri stivuitoare si platforme hidraulice

Despre noi

MECANO VALMAR este unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente de ridicat si stivuit din Romania. Infiintata in 2003, fiind o companie cu capital 100% romanesc, isi incepe activitatea de reparatii si intretinere pentru echipamentele de transport marfuri in depozit.

Odata cu recunoasterea pe piata din Romania a profesionalismului companiei noastre, incepand cu anul 2005 ne-am dezvoltat si divizia de consultanta si vanzari, promovand pe piata interna branduri premium din Italia.

De atunci, promovam cu succes branduri din intreaga lume ce au intrat in portofoliul nostru de produse, fiind un furnizor important in ceea ce priveste acest segment, atat intern cat si in regiunea de est a Europei.

Strategia noastra se bazeaza pe dezvoltare continua, o echipa puternica, accesul la tehnologii de ultima generatie precum si cunostintele si experienta acumulata in domeniul echipamentelor de depozit.

Suntem autorizati ISCIR pentru a efectua reparatii si revizii la toata gama de stivuitoare si platforme hidraulice.

Oferim spre inchiriere stivuitoare autorizate ISCIR, cu sau fara deservent autorizat ISCIR pentru Bucuresti si imprejurimi.

Putem asigura si transport specializat de utilaje cu greutati de pana la 8t, avand in dotare 3 autospeciale oricand pregatite de lucru.

Echipa Mecano Valmar ofera consultanta si suport clientilor pentru alegerea unei solutii optime, in functie de aplicatie, necesitati si bugetul disponibil.

Ramanem alaturi de clienti pe toata durata de functionare a echipamentelor, dispunem de piese de schimb pentru acestea in garantie si post-garantie din stoc, ne adaptam nevoilor tale specifice, iti oferim calitatea si siguranta transportarii marfurilor de care ai nevoie.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0784293110; 0214210622
Str. Zorilor, Nr. 1B, Cornetu, Bragadiru, judetul Ilfov
Distribuie