Meadows - Restaurant & Events Bucuresti

Evenimente corporate

Petrecerile corporate trebuie sa iasa perfect, fara greseala acestea pot influenta imaginea pe care si-o creeaza invitatii despre dumneavoastra, iar la un astfel de eveniment, persoanele prezente pot fi viitori parteneri de afaceri.

Pentru a va putea pastra reputatia si pentru a va putea face remarcat, astfel incat sa impresionati persoanele pe care le doriti ca parteneri de afaceri, trebuie sa alegeti un local ideal, unde servirea sa fie de exceptie si sa va asigurati ca toata lumea este satisfacuta.

Meadows iti ofera cele mai bune servicii pentru a organiza un eveniment corporate de exceptie. Acest restaurant uimitor iti pune la dispozitie saloane uimitoare si o terasa unde iti poti organiza un eveniment uimitor.

Parcul Herastrau este alegerea cea mai buna pentru a organiza un eveniment important pentru ca ofera o atmosfera uimitoare, intima si relaxanta.

Meadows dispune de un numar mare de locuri pentru a nu va face griji ca nu veti avea loc, va sunt puse la dispozitie 100 de locuri in salon si alte 100 de locuri pe terasa uimitoare.

Terasa este un spatiu excelent pentru organizarea petrecerilor corporatiste, oferindu-va ocazia sa va bucurati de natura.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0732302303
Kiseleff, Nr. 32, sector 1, in parcul Herastrau
Distribuie