MCR Consult Partners - Consultanta in afaceri si management, Bucuresti

Gazduire Sediu Social

Gazduire sediu social este optiunea prin care o entitate isi poate asigura sediul social la infiintare dar si pe parcursul derularii activitatii in conditiile in care aceasta sau asociatii, actionarii, membri fondatori sau alte persoane interesate din entitate nu dispun de un spatiu care sa devina sediu social declarat la Registrul Comertului.

Atat la infintare firma, infiintare PFA, infiintare intreprindere individuala sau infiintare intreprindere familiala, infiintare ONG adica infiintare asociatie sau infiintare fundatie cat si ulterior pe parcursul functionarii acestor entitati, sunt situatii in care apar dificultati in gasirea unui spatiu pentru gazduire sediu social al acestor entitati ce se doresc infiintate sau continuate de dumneavoastre.

In aceste situatii orice firma, PFA, ONG poate apela cu incredere la societatea noastra care are posibilitatea si disponibilitatea sa va asigure gazduire sediu social pentru societatea dumneavoastre pe o perioada de la minim 6 luni la maxim 12-18 luni, pentru un onorariu avantajos.

Pe langa gazduire sediu social, societatea noastra poate sa va mai ofere si alte servicii conexe care sunt indispensabile desfasurarii unei activitati normale:

– puteti dispune de un birou elegant in centrul Bucurestiului pentru intalniri in scop de afaceri, intr-un cadru prietenos si profesional, cu o programare anticipata cu cel putin 1-2 zile.

– aveti la dispozitie un numar de telefon la care clientii si furnizorii dvs pot apela pentru diverse oferte si informatii.

– aveti la dispozitie un numar de fax in scopul primirii si redirectionarii corespondentei de la/catre client si furnizori.

– puteti primi corespondenta dvs. care va fi ulterior redirectionata conform instructiunilor dvs.

– puteti apela la servicii de contabilitate profesionale pentru entitatea dvs.

De asemenea odata cu gazduire sediu social putem sa va oferim si servicii specializate pentru asigurarea reprezentarii societatii dvs in fata organelor fiscale, la Registrul Comertului, la primarii, etc.

Societatea noastra acorda consultanta de afaceri si management, consultanta juridica si consultanta fiscala la infintare firma, infiintare PFA, infiintare intreprindere individuala sau familiala, infiintare ONG adica infiintare asociatie sau infiintare fundatie punandu-si toata experienta in slujba dvs. in schimbul unor tarife foarte avantajoase dvs. si va ofera deasemenea si posibilitatea gazduire sediu social pe perioada determinata la inceputurile activitatii sau pe parcursul derularii activitatii la preturi fara concurenta.

Galerie foto
  • ...