McGregor & Partners - Firma Avocatura Bucuresti

Despre noi

McGregor & Partners este o firma de avocatura de tip boutique, specializata pe tranzactii comerciale, formata din cinci parteneri care activeaza în partea de centru-sud/ centru-est a Europei, având birouri în Bucuresti, România si Sofia, Bulgaria.

Firma este administrata de avocati experimentati din România si Bulgaria, condusi de un avocat din Marea Britanie cu saisprezece ani de experienta câstigati traind si activând în zona.

Cultura noastra de afaceri si standardele serviciilor reflecta originea noastra ca birou-filiala a unei firme din Londra, primul nostru birou fiind deschis ca birou regional al firmei de avocatura Sinclair Roche & Temperley în 1992.

Partenerul nostru coordonator, Neil McGregor a fost primul avocat expat rezident în cadrul acestui birou regional, care a devenit mai târziu parte a Stephenson Harwood în urma unei fuziuni care a avut loc la Londra.

In anul 2004 am devenit o firma pe deplin independenta cu doi parteneri. Biroul nostru din Sofia a fost deschis în anul 2006 sub administrarea celui de al treilea partener.

Echipa noastra este compusa acum din cinci parteneri, saisprezece avocati si personal administrativ, inclusiv traducatori autorizati. McGregor & Partners detine o polita de asigurare profesionala importanta iar solvabilitatea si eficienta acesteia este certificata conform  standardelor EN ISO 9001:2008.

Galerie foto
  • ...