Master Metal - debitare cu plasma, confectii metalice

Executie metalica usoara

Executie metalica usoara arta sau profesionalism?  Acest origami metalic demonstreaza un singur lucru: metalul nu este deloc plictisitor, ci ofera cladirilor si ornamentelor un spirit festiv, nobil si o personalitate aparte. Fiecare element din gardul tau sau din ansamblul de constructii arata posibilitati infinite de modelare a metalului.

Avem experienta si resursele pentru solutiona cerintele partenerilor nostri. Executam pentru uz civil, structuri de gard, porti si ornamente, grilaje, scari de acces, balustrade de scari si balcoane, din inox, structurile metalice pentru garaje si nu numai.

Industria ne solicita confectii metalice de rezistenta pentru structuri, dar si executia unor ansamble specifice din inox, utilizate in special in industria alimentara, chimica sau petrochimica. Calitatea, pretul si timpul de executie primeaza!

Profesionalismul cat si experienta personalului este un plus adus serviciilor oferite. Tehnologia de ultima ora, recent achizitionata si utilizata, garanteaza clientilor nostri costuri reduse, productivitate ridicata si timp de livrare optim. Master Metal realizeaza, la cerere, numeroase elemente metalice personalizate, conform cerintelor tale. Solicita cu incredere!
 
 
rafturi
grilaje
balustrade
suporti
copertine
 
garduri
porti
ornamente
carcase de calorifer

Galerie foto
  • ...