Mar & Pet Grup - Producator de tamplarie PVC, Bucuresti

Termopane Salamander

Fereastra viitorului cu profile PVC SALAMANDER bluEvolution 82

Sistemele viitorului direct din fabrica de profile PVC Salamander! Cu o adâncime constructiva de 82 mm, gama bluEvolution creeaza o sinergie între remarcabila rentabilitate energetica si o tehnologie de etansare inovatoare de cel mai înalt nivel, fiind adecvata mai ales pentru case pasive. Pierderile de caldura se reduc prin utilizarea acestei structuri de canaturi si rame special optimizate cu o rama de etansare optimizata termic, în combinatie cu tripla vitrare termoizolanta. Diferenta se simte în portofel deoarece va oferim termopane Salamander la preturi de producator!

 

Izolatie Termica

Cu termopane Salamander beneficiati de un grad ridicat de protectie termica. Reduceti consumul de energie prin instalarea unor termopane Salamander.

Izolatie Fonica

Un grad ridicat de protectie fonica va este oferit de orice tip de termopane Salamander. Solutia ideala pentru locuinte sau birouri aflate in vecinatatea unor surse de zgomot o reprezinta, fara indoiala, utilizarea de ferestre Salamander!

 

Protectie Solara

Folositi termopane Salamander si veti reduce costurile cu energia electrica deoarece sticla tratata pentru control solar reduce aparitia efectului de sera si necesitatea utilizarii sistemelor de aer conditionat.

Protectie Antiefractie

Cu sistemele de termopane Salamander asigurati etanseitatea si rezistenta la efractie.

 

Aerisire Microventilatie

Prin pozitionarea manerului in pozitia corespunzatoare, se poate asigura, in conditii de maxima siguranta, o ventilatie permanenta a incaperilor ce beneficiaza de termopane Salamander cu deschidere oscilobatanta.

Confort sporit

Cresteti confortul si siguranta locuintei Dvs. folosind termopane Salamander!

Galerie foto
  • ...