Marchif - Salon de infrumusetare, Bucuresti

Frizerie

Podoaba capilara a fiecarui barbat este cu siguranta cel mai des supusa la schimbari si care interactioneaza cu diverse tratamente periodice, acest lucru fiind valabil atât în cazul femeilor cât si al barbatilor. În cazul persoanelor de sex masculin la salonul Marchif va oferim toate serviciile necesare unei frizuri care sa vi se potriveasca, precum si un look care sa fie în ton cu moda.

Când suntem stresati, aceasta stare se resimte si la nivelul scalpului. La noi puteti beneficia de frectie a scalpului, astfel încât accesta sa fie unul sanatos. Indiferent ca doriti doar un simplu tuns sau optati pentru ras în cap, noi va putem oferi ambele variante, sau puteti veni doar pentru a va spala si usca pe cap sau pentru a va aranja parul prin aplicarea de spuma, gel sau fixativ.

Puteti veni doar pentru a va spala si usca pe cap sau pentru a va aranja parul prin aplicarea de spuma, gel sau fixativ. Tendintele în moda se schimba constant, iar acest lucru este valabil si din punct de vedere al frizurilor. În prezent se poarta foarte mult crearea de diferite modele, deci daca doritti o astfel de frizura, Salon Marchif este locul potrivit pentru dumneavoastra. Nu vom uita nici de zonele cu pilozitate de pe fata. Tunsul mustatii sau râsul barbii se numara printre serviciile salonului nostru, deci puteti apela cu încredere de fiecare data când aveti nevoie.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722123642; 0212507221
Soseaua Mihai Bravu, Nr. 147-169, bl. B5, sc F, Ap. 191, Sectorul 2, Bucuresti
Distribuie