Mara Smart Clean - Servicii curatenie profesionala Bucuresti si Ilfov

Servicii de Curatare canapele, covoare mochete si tapiterii

Firma de curatenie Mara Smart Clean îti ofera servicii profesionale de curatare canapele Bucuresti/Ilfov atât la domiciliu, cât si la birou. Beneficiile pe care le obtii daca alegi sa lucrezi cu noi sunt incontestabile. Este bine sa stii ca pentru spalare canapea acasa, dar si pentru spalare scaune la birou folosim solutii profesionale Karcher, adaptate materialor textile. Rezultatele sunt întotdeauna exceptionale, întrucat aceste solutii ataca murdaria si impuritatile, lasând în urma canapele ca noi. Mirosurile urâte vor fi îndepartare cu succes si în acelasi timp canapelele si fotoliile îsi vor redobândi culorile vibrante si prospetimea.

Metoda de injectie - extractie pe care o folosim pentru spalare canapele si fotolii sau scaune din material textil da rezultate optime si este cea mai moderna si mai sigura tehnica din domeniu.

Pentru curatarea canapelei folosim un echipament de ultima generatie, care aspira praful adânc înradacinat în tesatura, apoi introduce un amestec de apa si detergent activ. Odata ce murdaria este dizolvata, ea este din nou aspirata, rezultând astfel o spalare si curatare a canapelei sau a fotoliilor în profunzime.

Beneficii spalare canapea/fotoliu profesionala
înlaturare miros neplacut, împrospatare a culorilor
eliminare pete si acarieni care pot provoca alergii sau chiar si iritatii la nivelul pielii
curatare în profunzime a murdariei, eliminare bacterii, microbi
uscare rapida
În general, prin metodele, echipamentele si detergentii nostri pentru curatare tapiterie putem înlatura pâna la 99% dintre pete, însa trebuie sa stiti ca sunt mai multe criterii ce influenteaza succesul, cum ar fi substanta care a provocat murdaria, vechimea petei etc.

Galerie foto
  • ...