Cartier Manager Construct (CMC) - Mobila la comanda, Bucuresti

Mobilier Living C006

  Mobilierul de living la comanda are caracter distinct si se bucura de diferite optiuni de design contemporan sau modern de lux, in diferite culori si materiale precum: fronturi din mdf infoliat lucios , mdf vopsit, mdf furniruit, pal melaminat, sticla sablata sau colorata, rame din aluminiu, cant abs de 2 si accesorii de inalta performanta: sertare cu glisiere cu amortizor, sertare cu glisiere tandem cu tip on, sisteme de amortizare si ridicare a usilor, etc.         Piesele de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila nu se afla pe stoc iar fotografia este cu titlu informativ, modelul final fiind posibil sa sufere anumite modificari.* Transport si montaj inclus pe raza municipiului Bucuresti.  Promotii: 

Livingul, camera de zi sau sufrageria, este camera in care petrecem cel mai mult timp. Mobila pentru living poate fi compacta pentru spatii mici, dar in acelasi timp bine structurata si cu un aspect placut. Colectiile noastre de mobilier pentru camere de zi aduc acestor spatii simplitate, functionalitate si eleganta, in concordanta cu dorintele dumneavoastra. Intr-un living ce impresioneaza de la prima privire, detaliile fac diferenta. In combinatie cu sistemul de iluminat, obtineti elemente de design spectaculoase folosind - pentru placarea peretilor sau ca inlay pentru usile glisante - panourile decorative din MDF vopsit in masa.

Stim ca, atunci cand va cumparati mobila este ceva mai mult decat o decizie financiara, este, de asemenea, o investitie emotionala. De aceea, echipa noastra de designeri profesionisti, va ofera cele mai bune alternative posibile, elegante si variate pe parcursul procesului de proiectare a mobilierului la comanda, confortabile pentru casa dumneavoastra si la preturi accesibile.

Galerie foto
  • ...