Maira Montaj - Proiectarea retele electrice si statii electrice, Bucuresti

Despre firma Maira Montaj

Infiintata in 1994, Maira Montaj, este o firma cu capital privat integral romanesc, ce isi desfasoara activitatea in domeniul electric. Are ca obiect principal de activitate fabricarea si comercializarea echipamentelor electrice, in acelas timp Maira ofera servicii precum:

  • proiectarea retele electrice si statii electrice;
  • reparatii, revizii si verificari si incercari ale posturilor de transformare ;

De asemena avem inclus in portofoliu reparatiile intreruptoarelor de inalta tensiune si producerea pieselor de schimb pentru mecanism oleopneumatic.

Maira Montaj dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. Suntem un colectiv generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor, prin servicii de calitate prestate in folosul acestora.Pentru realizarea lucarilor dispunem de personal atestat ANRE pentru urmatoarele:

  • Proiectare si executare de instalatii electrice exterioare/interioare pentru incinte/constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4 kV;
  • Proiectare si executare linii electrice aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4-20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV;
  • Proiectare de statii electrice si de instalatii apartinand partii electrice a centralelor,executare de statii electrice si de lucrari la partea electrica a centralelor (Tip B, C1A, C2A, E1, E2).

Firma noastra dispune de:

  • Autorizatie de laborator emisa de ISC, de grad II pentru incercari in instalatii electrice, totodata respectand standardul de referinta 17025
  • Autorizatie CNCAN pentru act. de fabricare si furnizare in domeniul nuclear si pentru activitati de constructii montaj in domeniul nuclear.
  • Autorizatii ISCIR pentru supraveghere tehnica la umplere, verificare tehnica periodica si reparare pentru butelii destínate stgerii incendiilor si verificare (deschidere- inchidere), reparare si reglare la disp. de siguranta.

Din dorinta de a imbunatati modul propriu de lucru, precum si calitatea serviciilor oferite, Maira Montaj a implementat si mentine în prezent un sistem de calitate în conformitate cu cerintele Standardului SR EN ISO 9001: 2015; SR EN ISO 14001/2015.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0214137690; 0214139159
Str. Inovatorilor, nr. 38A, Sector 1, Bucuresti
Distribuie