S&S Maintenance Holding Pro Group / SSK.ro / Instalatii electrice, sisteme de securitate

Despre noi

Cine suntem si cu ce ne ocupam?

SSK este numele din mediul online al companiei S&S Maintenance Holding Pro Group SRL, o societate cu capital privat romanesc, infiintata in 2007, avand sediul social in bulevardul Timisoara, nr. 27, sector 6, Bucuresti si punctul de lucru in bulevardul Iuliu Maniu, nr.7, corp T, etaj 1, camera 8A, sector 6, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/10346/2007, avand cod unic de inregistrare 21823239.

Serviciile noastre constau in executia de sisteme de detectie si alarmare la incendiu si sisteme de stingere incendiu, sisteme de alarmare impotriva efractiei, sisteme de supraveghere video si control acces, sisteme de management al cladirilor (BMS) pentru cladiri civile si industriale precum centre de afaceri, vile rezidentiale, birouri, magazine prezentare si comerciale, restaurante si hale.

Ce le oferim clientilor nostri?

Ne dorim sa le oferim tuturor companiilor care vor deveni clientii nostri cele mai bune servicii de instalare, mentenanta si reparatii a instalatiilor electrice, a sistemelor de supraveghere si a sistemelor impotriva incendiilor, pentru ca acestia sa aiba la randul lor incredere in abilitatile si profesionalismul firmei noastre.

Avand o experienta de peste 15 ani si angajati profesionisti care asigura, practic, intregul proces de instalare si mentenanta, precum si de reparatie a sistemelor noastre, atunci cand e cazul, dorim sa fim mereu solutia la indemana pentru absolut orice interventie. Clientilor nostri le vom oferi mereu o calitate ireprosabila a lucrarilor, interventie rapida si profesionalism, iar in cazul celor mai constanti dintre acestia, care au incredere intr-un parteneriat pe termen lung cu firma noastra, le vom oferi inclusiv un discount de fidelitate.

S&S Maintenance Holding Pro Group isi indreapta target-ul catre echipamente si solutii profesionale colaborand cu o lista selectiva de furnizori si clienti pentru a sustine un nivel ridicat de fiabilitate si competenta in nisa in care activeaza.

Galerie foto
  • ...