C.S. MAGIC SKATE - Cursuri de Patinaj Artistic & Hochei Bucuresti

Despre noi

A fost infiintat in octombrie 2011 pentru a veni in intampinarea copiilor ce-si doresc sa ajunga campioni sau care pur si simplu isi doresc sa patineze.

        Serviciile clubului se adreseaza copiilor energici care inca de la o varsta frageda isi doresc sa se initieze si sa performeze intr-un sport pe gheata.

       Patinajul Artistic si Hocheiul pe gheata sunt doua sporturi de iarna indragite de toata lumea. Acestea dezvolta copiilor ambitia, curajul, capacitatea de concentrare, de comunicare si socializare.

          Provocarea noastra este aceea de a creea o relatie stransa intre sport si educatie. Promitem sa elaboram cele mai bune programe de instruire si pregatire pentru copii.

          Sectia de Patinaj Artistic a clubului este coordonata de antrenoarea Maria Andreea Balea (foto), fosta sportiva de performanta, fosta componenta a lotului national de patinaj artistic si multipla campioana nationala. In cariera sa se intalnesc numeroase participari la competitii internationale precum: Grand-Prix-uri, Jocuri Balcanice, Festivalul Olimpic de Tineret European (FOTE), etc. unde a obtinut numeroase premii si locuri cu care se poate mandri. Sectia va avea grupe de initiere dar si de performanta. Copiii inzestrati cu calitatile motrice specifice patinajului artistic vor fi selectionati in grupele de performanta.

          Sectia de Hochei pe gheata este coordonata de Somai Adrian Bogdan in colaborare cu Razvan Andrei Balea. Cei doi isi doresc sa isi educe jucatorii pornind de la trei criterii esentiale: incredere, respect, familie (increderea in antrenori, in jucatori, respectful pentru partenerul de joc, pentru o regula stabilita, pentru autoritate si nu in ultimul rand respectul pentru familie.

          Atat sectia de Patinaj Artistic cat si cea de Hochei pe gheata vor avea sprijinul instructorului Razvan Andrei Balea, fost patinator timp de 7 ani (obtinand numeroase titluri de campion national), dar si fost jucator de hochei component al echipei Steaua Bucuresti (campioni in 2010-2011).

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0760462887; 0760462883
Bd. Vasile Milea, patinoar Afi Cotroceni, Bucuresti
Distribuie