M&A Clima Service - echipamente climatizare, ventilatie si incalzire Chiajna, Ilfov

Despre noi

Firma este o societate comerciala privata,infiintata in anul 2005 avand ca domeniu principal de activitate intretinerea,reparatia si montajul echipamentelor de climatizare,ventilatie si incalzire. dispune de personal de specialitate cu o solidă pregătire profesională, experimentat şi motivat de realizările obţinute şi de perspectivele existente.

 In momentul de fata S.C. M&A Clima Services Srl asigura proiectarea , furnizarea si executia de automatizari industriale, tablouri electrice, orice tip de instalatii de aer conditionat, climatizare, tip split, caseta de climatizare, de tubulatura ( duct ), tip chiller, ventiloconvectori, centrale tratare aer, echipamente roof-top, dulapuri de climatizare cu atmosfera ( temperatura si umiditate) strict controlata(Close Control), ventilatie, distributie, tratare si purificarea aerului punând la dispozitia beneficiarilor numeroase solutii.

 Incepand cu anul 2009 am deschis si o linie de productie filtre de aer,consumabil esential al echipamentelor de climatizare tip ventiloconvector sau centrala de tratare aer pentru a veni in sprijinul clientilor mai rapid si mai eficient mentinand astfel un pret scazut.

 De la inceputul acestui an, am inceput si productia de pompe de caldura geotermale si recuperatoare de caldura pentru sistemele de ventilatie ,si astfel, venim cu solutii optime pentru fiecare cladire care se doreste a fi eficienta din punct de vedere energetic.

 Pe langa cele mentionate mai sus mai dispunem si de o echipa eficienta de montaj echipamente de climatizare,incalzire centrala si instalatii sanitare,tubulaturi de ventilatie si nu numai, asta pe langa echipele specializate de service si punere in functiune.

Galerie foto
  • ...