Lucrari-Bobcat.ro - Transport moloz, fier vechi, nisip, mobila veche, Bucuresti

Transport mobila veche Bucuresti

Prestam servicii de transport nisip in Bucuresti la preturi ieftine/avantajoase.

Preturile pentru serviciile transport mobila veche Bucuresti prestate sunt avantajoase si accesibile pentru orice buget. Estimarea pretului se poate face la telefon sau la fata locului.

Transport mobila veche Bucuresti si Ilfov cu utilitare 3,5 tone si muncitori civilizati pentru manipulare sau bobcat.

Oferim transport din orice sector (transport mobila veche sector 1transport mobila veche sector 2transport mobila veche sector 3transport mobila veche sector 4transport mobila veche sector 5, transport mobila veche sector 6) si din proximitate ( Transport mobila veche ILFOV, Mogosoaia,  Chitila, Buftea, Otopeni, Rudeni, Baneasa, Snagov,  Pipera, Tunari, Cornetu, Bragadiru, Domnesti, Rosu, Dragomiresti, Popesti-Leordeni, Jilava, Magurele etc).

Transport mobila veche Bucuresti atunci cand mobila nu mai este folositoare. Transport mobila veche din orice casa sau bloc, cu muncitori care demonteaza si incarca mobila veche in masina. Masina de transport de 3,5 tone. Disponibilitate NON-STOP.

Noi te scapam de toate lucrurile noi si vechi care va sunt nefolositoare din locuintele dvs cum ar fi: apartamente, pivnite, garaje, subsoluri, poduri, mansarde etc. Debarasare mobila, de ori ce tip sufragerii, dormitoare, livinguri, bai, si bucatarii.

Serviciile noastre de debarasare mobila veche, sunt complete de la ridicare mobilei si incarcata in masinile noastre de 3,5T iar apoi dus la groapa de gunoi. Sunati-ne si in cel mai scurt tinp posibil o echipa va veni sa elibereze si sa va redea spatiul dorit in locuintele dvs.

Galerie foto
  • ...