Luc Invest, Echipamente esentiale pentru constructii - Bucuresti

Despre noi,Luc Invest

LUC INVEST, jucator cu experienta in domeniul constructiilor civile si industriale, pune la dispozitia dezvoltatorilor imobiliari si a antreprenorilor, din orice localitate din Romania, echipamentul esential care sa contribuie la realizarea cu succes a unei cladiri, indiferent de profil.De la piulite la buldo-excavator,furnizam instrumentarul complet.Un proiect de constructii bine fundamentat incepe cu inventarul de logistica

Societatea LUC INVEST reprezinta o retea nationala de furnizori de schele metalice, sisteme de cofrare, echipamente, accesorii si utilaje, unelte si scule, inchirieri echipamente si utilaje pentru a acoperi necesarul de logistica in domeniul constructiilor. Lucram alaturi de producatori si furnizori de prestigiu din Europa si oferim un set complet de produse si servicii profesionale pentru a fi de ajutor inginerilor si echipelor de lucru pentru toate tipurile de activitati de constructii.

Suntem jucatori cu experienta in domeniul constructiilor civile si industriale, printre primele societati din Romania importatoare de echipamente si utilaje specializate. Societatea LUC INVEST s-a infiintat in anul 2006 si datorita unei dezvoltari sustinute, am reusit sa devenim parteneri de incredere pentru constructori, antreprenori generali si subantreprenori.

Inca din anul 2009, societatea noastra s-a implicat in proiecte de reabilitare termica ale blocurilor de locuinte din municipiile Bucuresti, Iasi si Galati, precum si in orase mai mici precum Topoloveni sau Buftea. De asemenea, echipamentele promovate si furnizate de societatea noastra s-au folosit si in modernizarea Shopping Center-ului Mercur din Craiova, Complex birouri AFI Cotroceni 2, 3, 4, 5 dar si la constructia celui mai mare SPA din Romania, Therme Nord, locatie situata in Com. Balotesti, Ilfov.

Logistica de constructii pentru toate etapele unui proiectSuntem aici sa punem in miscare lucrari de constructii

Suntem aici sa punem in miscare lucrari de constructii

Avem depozite bine aprovizionate cu unelte, scule, echipamente, utilaje si materiale de constructii. Vorbim despre echipamente esentiale care pun fundatia si ridica structura unui santier de constructii. Avem utilaje de mic si mare tonaj care pun in miscare o lucrare de mare angajament, unelte si scule absolut necesare pentru orice tip de proiect constructiv.

Oferim solutii complete pentru termosisteme de izolare interioara si exterioara a cladirilor rezidentiale si constructiilor industriale de mare anvergura.

Este esential sa ai unelte, utilaje si echipamente performante, dar la fel de important este sa fie folosite in mod corect. Furnizam structuri complete de schele metalice si punem la dispozitie transport, montaj si demontaj pentru sisteme de schele metalice, precum si asistenta tehnica

 

Galerie foto
  • ...