Lorenzo Grup - Sisteme de profile aluminiu, Bucuresti

Lorenzo Grup - detalii firma

Avand o eperienta pe piata europeana de de peste 50 de ani in domeniul extrudarii aluminiulu,i dorim sa devenim o prezenta marcanta pe piata RomaneascaLorenzo Grup este o companie care comercializeaza sisteme de profile din ALUMINIU, precum si o gama larga de accesorii.Misiunea Lorenzo Grup este de a deveni lider pe piata romaneasca in domeniul profilelor din aluminiu si inceperea politicii de expansiune pe pietele externe in stransa legatura cu programele de dezvoltare a grupului Kurtoglu la nivel european. 

IFT Rosenheim

Produsele noastre beneficiaza de cerificate de calitatedin partea renumitului institut de testare IFT Rosenheim,precum si de marcajul CE.Avantajele sistemelor lorenzoline* Materia prima folosita de cea mai buna calitate;* Tehnologie de productie de ultima generatie;* Durata de viata ridicata, rezistenta in exploatare si stabilitate in timp

Cerinte customizate

Venim in intampinarea cerintelor Dvs. cu posibilitati multiple, cum ar fi:* Gama larga de produse, intr-o vasta diversitate de culori;* Posibilitatea aprovizionarii cu diverse profile din aluminiu, ce nu fac parte din sistemele uzuale;* Posibilitatea proiectarii si producerii de profile NOI, respectand specificatiile clientului.Pentru mai multe detalii accesati pagina cu informatii utile.

Suport tehnic si logistic

Suport tehnic si logistic permanent:* servicii de marketing* documentatie tehnica (cataloage)* consultanta tehnica pentru lucrarile mari* livrare in conditii avantajoaseLivrare completa din stoc in cel mai scurt timp a comenzilor.Puteti apela cu un tablou de tamplarie la personalul nostru care va calcula foarte rapid materialele necesare, pretul acestora si va va raspunde prin telefon, fax, e-mail etc. intr-un timp foarte scurt, asa incat si dvs. sa puteti raspunde clientilor dvs.

Parteneriatul Lorenzo Grup

Sistem de parteneriat flexibil atat pentru distribuitori cat si pentru producatori.De la inceput Lorenzo Grup va ofera o linie de credit pentru a va sprijinii in afacerea dumneavoastra.

Comanda online

Momentan, serviciul de comenzi on-line nu este functional ! Pentru comenzi on-line, va rugam sa folositi adresa de e-mail: office@lorenzo.roDaca mijloacele de comunicatie de ultima generatie va sunt comode va punem la dispozitie un sistem de comenzi on-line. Vi se va raspunde in cel mai scurt timp cu proforma ce contine detalii despre situatia stocurilor sau termenul de livrare, preturi.Aveti in stanga meniul ce va permite navigarea printre produsele puse la dispozitie de Lorenzo Grup. Va stam la dispozitie pentru orice intrebare.

Galerie foto
  • ...