Locoslim - Remodelare corporala Bucuresti

M FIT

M FIT este un dispozitiv revolutionar care combina cu succes HIFEM (tehnologia cu unde electromagnetice de înalta intensitate) si RF (radiofrecventa) pentru sculptarea musculaturii si arderea grasimilor. Folosind energia electromagnetica HIFEM, echipamentul M FIT livreaza impulsuri electromagnetice catre tesutul muscular si creeaza contractii musculare rapide si repetate, activând mult mai multe fibre musculare decât contractiile realizate prin exercitii fizice normale.

Aceste contractii sunt deosebit de eficiente pe abdomen, fesieri, picioare sau brate, ducând la cresterea densitatii musculare, definirea mai buna si tonusul îmbunatatit.

Radiofrecventa (RF) este o tehnologie avansata de remodelare ce actioneaza termic la nivelul straturilor profunde ale pielii pentru a determina o reactie de regenerare, fiind utilizata pentru a stimula reducerea tesutului adipos, producerea de colagen si elastina, strângând pielea si reducând celulita, vergeturile sau cicatricile. RF are la baza unde electromagnetice care patrund prin straturile pielii, creând în zona tratata un câmp electromagnetic în care energia este transformata în caldura. Aceasta caldura produce contractia fibrelor de colagen existente, stimuleaza productia de elastina si alte fibre noi, tonifica pielea, obtinându-se o întinerire vizibila, cu un aspect sanatos si stralucitor.

Efectul tratamentului cu radiofrecventa este vizibil chiar dupa primul tratament de radiofrecventa, rezultatele maxime obtinându-se dupa câteva saptamâni.

Aparatul M FIT (HIFEM+RF) este non-invaziv, sigur si nedureros, fara radiatii, fara curent, fara hipertermie, fara efecte secundare, nu exista disconfort în timpul tratamentului si nu este nevoie de o perioada de recuperare dupa tratament.

Principiul de functionare M FIT 

Desi muschii reprezinta pâna la 35% din masa corporala, majoritatea dispozitivelor de slabit de pe piata s-au concentrat doar pe zonele cu grasime. Tehnologia HIFEM stimuleaza direct neuronii motori, astfel încât muschii corpului din zona tratata continua sa se extinda si sa se contracte cu un randamant mult mai bun decât în cazul exercitiilor fizice normale, fara efort.

În 30 minute de tratament, HIFEM poate stimula pâna la 30.000 de contractii musculare puternice care ajuta celulele adipoase sa se descompuna energic si sa se metabolizeze.

HIFEM elibereaza energia magnetica de înalta frecventa prin doua aplicatoare mari de tratament pentru a patrunde pâna la o adâncime de maxim 8 cm si induc expansiunea si contractia continua a muschilor, ducând la productia de noi lanturi de colagen si fibre musculare (hiperplazie musculara). În paralel, proteinele responsabile de productia musculaturii sunt stimulate intens astfel încât dupa o serie de tratamente, în anumite cazuri, masa musculara sa creasca cu pâna la 16%, reducând totodata grasimea cu pâna la 19%.

O sedinta cu M FIT se simte ca un antrenament intens la sala iar primele rezultate se vad chiar si dupa un prim tratament. Efectele maxime se observa la 3-4 saptamâni dupa finalizarea setului de sedinte, dar trebuie spus ca masa musculara câstigata nu este permanenta, însa poate fi mentinuta daca aceste sesiuni sunt periodice.

Pentru rezultate cât mai bune si pe termen lung se recomanda efectuarea  sedintelor de M FIT (HIFEM+RF) în combinatie cu B FIT (ardere calorii, tonifiere, vacuum, detox cu infrared), lipolaser L FIT si R FIT (masaj anticelulitic, tonifiere musculara si drenaj limfatic).

Beneficii HIFEM:

  • creste masa musculara si rata metabolica; cu cât mai multi muschi, cu atât arderea grasimilor este mai rapida;
  • reduce stratul de tesut adipos si celulita;
  • ajuta la scaderea în centimetri în circumferinta;
  • defineste mai bine musculatura, conturând corpul;
  • se poate obtine în timp un lifting al feselor;
  • ofera o stare generala de bine.

Beneficii radiofrecventa RF:

  • rezultate vizibile dupa prima procedura;
  • reduce celulita pe zonele tratate;
  • creste fermitatea si elasticitatea pielii;
  • amelioreaza vergeturile si cicatricile;
Galerie foto
  • ...