Liv Art, Bucuresti - Faianta, gresie, mobilier, obiecte sanitare

Tapet Baie Rezistent La Apa

WET SYSTEM este un tapet pentru medii umede, cum ar fi baicentre de fitness si wellness, care combina, într-un singur sistem, proprietatile impermeabile ale membranelor lichide cu caracteristicile decorative de perete Wall & Deco. 

În comparatie cu alte finisaje de perete, sistemul WET SYSTEM este nu numai etans, ci si un învelis decorativ de perete, care împiedica scurgerile de apa catre substratul inferior, oferind o finisare completa pentru bai si dusuri.

  • Rezistent la îngalbenire, agresivitatea detergentilor pentru curatarea locuintei.
  • Potrivit pentru aplicarea pe suprafete din ciment, gips-carton, beton, sticla si placi ceramice.
  • Brevet în asteptare si în conformitate cu  ETAG 022.
  • Instalare rapida.
  • Grosime de doar 1.5 mm.
  • Montaj fara praf si zgomot.

00 Primer01 Adhesive02 Technical Fiber03 Protective Finishings

Membrana decorativa impermeabila WET SYSTEM este un sistem all-in-one testat în conformitate cu ETAG 022, Ghidul european de aprobare tehnica care defineste modul de efectuare a încercarilor pentru a certifica proprietatile tehnice ale produselor rezistente la apa, variatiile de temperatura si miscarea materiale de constructie.Sistemul WET a fost dezvoltat pentru a fi instalat în medii umede interioare cu temperaturi cuprinse între + 10 ° si + 35 °.

Zone unde poate fi montat tapetul:

- peretii din spatele chiuvetelor pentru baie;

- direct în interiorul dusurilor si / sau în jurul cazilor de baie folosite de câteva ori pe zi, cum ar fi în case private si hoteluri;

- zone expuse la apa cu presiune mare sau sesiuni prelungite, cum ar fi pentru dusuri în centre sportive si wellness.

Tapetul este un produs custom made, se fabrica la cerere, in urma unei randari 3D a spatiului pe care doriti sa il amenajati. Termenul de livrare pentru o comanda de tapet rezistent la apa este de aprox. 6 saptamani.

*Se pot executa ca varianta rezistenta la apa si modelele de la colectiile tapetului Contemporary.  

Galerie foto
  • ...