Miguel de Cervantes, Liceul Bilingv - Bucuresti

Viziunea si Misiunea

Liceul Teoretic Bilingv ”Miguel de Cervantes” este o institutie de învatamânt care îsi propune sa promoveze o educatie moderna, care sa ofere elevilor posibilitatea dezvoltarii lor plenare în ceea ce priveste acumularea de cunostinte, formarea si modelarea caracterului, dezvoltarea si întarirea deprinderilor si competentelor.

Scoala este preocupata de crearea unui climat favorabil studiului si învatarii continue, atât pentru elevi, cât si pentru personalul scolii. Sunt încurajate si sprijinite cercetarea, studiul individual, perfectionarea continua a cadrelor didactice care predau în scoala.

Principalul nostru obiectiv este ca scoala noastra sa fie un organism viabil pentru resursele sale materiale si umane cu reverberatii în mentalul colectiv, cu oameni eficienti, pragmatici, adulti si copii care pretind unii de la altii, dar si ofera în aceeasi masura.

 

MISIUNEA NOASTRA

  • îmbunatatirea permanenta a ofertei educationale, în raport cu nevoile societatii, cu exigentele beneficiarilor directi si indirecti si cu standardele de calitate nationale si europene;
  • crearea unui climat de învatare stimulativ, care sa asigure evolutia personala si performanta;
  • formarea unor tineri deschisi spre cunoastere si cultura;
  • pregatirea unor absolventi capabili de a se integra activ, eficient si cu succes în societate;
  • valorizarea colaborarii cu parteneri din comunitatea locala si din Europa.
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213149311
Calea Plevnei, Nr. 38-40, Sector 1, Bucuresti
Distribuie