Liceul Teoretic Hyperion - Bucuresti

Oferta educationala

Liceul asigura pregatirea de profil în specializarile propuse, inclusiv continuarea optionala a acestora în cadrul Universitatii Hyperion.

Alege Liceul  Teoretic Hyperion pentru a beneficia de o oferta curriculara atractiva, cadre didactice de elita, baza materiala foarte buna si o colaborare directa cu Universitatea Hyperion, Institutul de Cercetare Dezvoltare Hyperion.


Oferta curriculara a Liceului Particular Hyperion cuprinde trunchiul comun conform Curriculumului National. Din curriculum la dispozitia scolii, liceul propune elevilor mai multe ore la disciplinele de specialitate, astfel încât acestia sa beneficieze de o buna pregatire pe parcursul anilor de studiu.

  • Specializarea matematica-informatica: ore de matematica si ore de informatica
  • Specializarea filologie: ore de engleza pentru studiul intensiv al acestei discipline
  • Specializarea economic: ore pentru discipline economice
  • Specializarea stiinte ale naturii: ore de fizica, chimie, biologie

Tot din curriculumul la dispozitia liceului particular Hyperion sunt propuneri de ore care sa întregeasca pregatirea de cultura generala a elevilor, dar si oferte extracurriculare prin intermediul carora elevii pot sa-si exprime personalitatea si sa îsi dezvolte orizontul de cunoastere, creativitatea si abilitatile de comunicare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0311032803
Sos. Mihai Bravu, nr. 288C, sector 2
Distribuie