Leon & Ral Trans - transport persoane, inchirieri microbuze, autocare

Transport copii

Operam o flota de microbuze si autocare, cu locuri intre 16 si 57 de pasageri. Serviciile noastre de închiriere de autocare si microbuze pentru transport copii opereaza în zona Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Arges. Prioritatea noastra a fost întotdeauna sa oferim un nivel superior de standarde si servicii pentru siguranta copiilor ca prioritate numarul unu.

Echipa noastra de la LEON & RAL TRANS SRL este complet orientata spre oferirea celui mai bun mediu, astfel încât copiii si profesorii sa se poata simti în siguranta în timpul calatoriei si a timpului petrecut în îngrijirea noastra. Oferim microbuze si autocare accesibile pentru calatorii educationale, excursii de o zi sau alte cerinte de transport scolar.

Flota noastra este gata de utilizare pentru închirierea autobuzelor scolare si este dotata cu toate facilitatile si verificarile necesare.

Siguranta elevilor si a profesorilor este preocuparea noastra principala, de aceea toti soferii nostri au îmbunatatit verificarile biroului de cazier judiciar si sunt instruiti în mod regulat cu privire la tehnicile de conducere mai sigure. Având o politica de sanatate si siguranta completa, ne asiguram ca toate vehiculele noastre sunt întretinute si inspectate la fiecare sase saptamâni.

Cu LEON & RAL TRANS SRL, copiii pot sa asculte muzica, sa aiba tot felul de activitati distractive, sau pur si simplu sa se bucure de peisaje si plimbare. Soferii nostri sunt, de asemenea, extrem de profesionisti si bucurosi sa raspunda tuturor nevoilor dvs.

Galerie foto
  • ...