Leonard Caffe - Cafenea si producator de cafea - Bucuresti

Leonard Caffe - Kogalniceanu

Pe Bulevardul Kogalniceanu la numarul 16, chiar vizavi de Krishna Caffe, e un Magazin de Cafea. De fapt, o mica si simpluta cafenea care adaposteste o gramada de cafele bune la preturi pe care aproape ca le-am numi studentesti, adaptate zonei:

Cei care stiu ca exista cafea buna in Bucuresti si inainte de Origo si Coftale isi amintesc cu siguranta de cafeneaua-magazin Leonard Coffee de pe Avrig. Aceeasi cafea a aceluiasi Mihai Florescu (a nu se confunda cu celalalt cafegiu Florescu, Gheorghe) o gasiti la Magazinul de Cafea de pe Kogalniceanu, precum si la Camera din Fata si Ceainaria Lelia. Ce puteti bea de/pe la ei?

Cafea araba cu cardamom, Jamaica Blue Mountain 100%, cafeaua vampirului cu scortisoara si ardei iute, swiss coffee cu aroma de ciocolata, irish coffee cu aroma de (dar fara) whisky, vanilla coffee, cafea cu aroma de afine si frisca, creme brulee coffee, cafea cu aroma de praline belgiene sau tarta de mar, dar si cafele de origine (Kenya, Etiopiana, San Domingo, Santos Brazilia, Indiana, Columbia, Guatemala Arabica, Costa Rica Tarazzu). Si macar de-ar fi astea toate, dar mai au o gramada. Maniaci :)

Preturi? Un espresso costa 6 lei, un latte 7, cappuccino-ul si cafelele cu arome 8 lei, cele de origine 7, iar Jamaica Blue Mountain 10 lei. Mai au ceaiuri la 6 lei si ciocolata calda la 10, dar si bere de ghimbir (12 lei Crabbie's/6 lei non-alcoolica), vin fiert (6 lei), cocktail-uri (12 lei) 

Galerie foto
  • ...
  • ...