Leon Clinique consultatii si terapii integrative -Bucuresti

Astrologie medicala

Astrologia ne poate ajuta să înțelegem sau măcar să intuim rostul nostru ca indivizi. Interpretarea hărții astrologice personale la momentul nașterii ne va ajuta să înțelegem mai bine cine suntem cu adevărat, ce putem face în această viață și ce ne este mai puțin favorabil să facem, pentru a putea realiza adevăratul nostru potențial în această viață.

Astrograma este o adevarată hartă a personalității tale, structurate în funcție de ziua, ora și locul nașterii. Astfel, poti afla trăsăturile tale de personalitate, dar și ale celor dragi, poți înțelege mai bine de ce unii oameni tind să acționeze într-un fel sau altul și îți poți previziona singur următorii pași.

Astrologia ne ajută în demersul personal de autocunoaștere, astfel încât să evidenţiem mult mai repede unele limitări, frici, defecte, prejudecăţi şi astfel să nu mai fie necesar să învăţam din mai multe experienţe pentru a înţelege lecțiile noastre de viață. Prin descifrarea în cheie astrologică a hărţii natale, putem să ne dăm seama cine suntem cu adevărat şi cum să îndepărtăm sau să tratăm temeinic problemele cu care ne confruntăm. Fiecare tinde spre individualizare, spre a fi cu adevărat el însuși oriunde şi în orice situaţie. Astrologia natală este analiza detaliată şi obiectivă a astrogramei natale, a poziției în zodii și a relațiilor dintre planete, din momentul nașterii noastre. Autocunoașterea din această perspectivă reprezintă astfel primul pas în astrologie, deoarece putem ulterior să devenim adevărați catalizatori capabili de a insufla cunoașterea veritabilă și transformarea la semenii noștri.

Astrolog Luca Pavăl

* Luca Pavăl este membru al Asociației Astrologilor din România, începând studiul astrologiei sub îndrumarea lui Dan Ciupercă în 1993. Serviciile astrologice furnizate acoperă întreaga gama de capitole ale astrologiei occidentale.

CONSULTAȚIILE DE ASTROLOGIE MEDICALĂ OFERĂ DETERMINAREA: 1. Predispoziții: (zodii și axe zodiacale, Casele -implicații medicale, Luna și planetele: implicații medicale) 2. Punctele importante în astrologia medicală ( Stelele fixe și sănătatea, Pars Fortunae și sănătatea, Punctele mijlocii în astrologia medicală) 3. Prevenția din perspectiva astrologiei medicale (Revoluția solară, Tranzitele și boala) 4. Astrologie electivă: începerea tratamentelor 5. Astrologie electivă: alegerea datei pentru operații 6. Dozarea medicamentelor 7. Pacientul și relația lui cu medicul 8. Obstretică-ginecologie (nașteri dificile, infertilitate, ș.a) 9. Traumatismele (răniri și accidentări) 10. Întrebări și răspunsuri

Galerie foto
  • ...