Legal Support - Infiintare firme Bucuresti si Ilfov

Infiintare firma, Infiintare SRL, Societati comerciale

LegalSupport ofera servicii premium de infiintare firma, in cel mai scurt timp posibil, fara deplasari si stat la cozi, la cel mai mic pret de pe piata, fara costuri ascunse.
 Infiintare firma – Servicii incluse
Obtinerea rezervarii de denumire
Redactarea tuturor documentelor (actul constitutiv, hotararea aga, contractul de comodat/inchiriere pentru sediu, declaratiile de asociat si administrator, precum si orice alte cereri sau documente necesare infiintarii)
Consultanta pentru alegerea codului CAEN pentru activitatea principala si a codurilor CAEN pentru activitatile secundare
Depunerea dosarului la registrul comertului
Ridicarea documentelor de înfiintare a firmei de la registrul comertului
Comunicarea documentelor catre beneficiar
Efectuarea programarilor la notar pentru darea declaratiilor pe proprie raspundere si a specimenului de semnatura si, la cerere, tehnoredactarea declaratiilor
Pretul serviciilor de mai sus si cheltuielile prezentate sunt aplicabile societatilor constituite cu asociat unic si administrator. Pentru societatile constituite cu doi sau mai multi asociati si/sau administratori costul se majoreaza cu taxele aferente declaratiilor de asociat/administrator si a specimenelor de semnatura (60 lei/declaratie). (In acest caz, onorariul perceput nu se majoreaza).

Galerie foto
  • ...