Lavobad - Reparatii electrice Bucuresti InterventiiRapide.ro

Interventii rapide instalatii electrice Non Stop

Lavobad Assistence 24/24h

 

În cazul în care apare o situaţie de urgenţă în clădire din cauza defecţiunii instalaţiilor tehnice sau mecanice, dacă se întâmplă o calamitate care necesită intervenţie instantanee, Lavobad Assistance ® preia o parte din cheltuielile de reparaţie efectuate de specialiştii trimişi – în vederea prevenirii extinderii daunelor şi al evitării producerii de accidente (ex. inundaţie rezultată din spargerea ţeviilor, sau dacă cheia rămâne blocată în uşă şi nu puteţi intra în casă). Acoperirea cheltuielilor se face până la o anumită limită de sumă, fixată anterior de către părţile contractante.

În afara situaţiilor de urgenţă, Lavobad Assistance ® vă poate acorda suport în găsirea specialiştilor care să vă ajute în remedierea daunelor. Plata contravalorii oferirii acestor servicii de către Lavobad Assistance ® va rămâne în sarcina (cheltuielile cu deplasarea echipei, manopera, preţul materiilor prime etc.).

Un nou serviciul implementat de Lavobad Assistance ®!

Ne puteti contacta non–stop 24/24h 7 la numerele de telefon pentru orice informatie si detalii suna acum 0727921576!

Verificati periodic sistemul de blocare-deblocare a usii dumnevoastra din locatia birou, casa, apartament sau magazin.

Verificarea o puteti face dumneavoastra sau puteti apela la un lacatus mecanic profesionist din cadrul firmei Lavobad Assistence ®.

Faptul ca sunteti precaut , va poate scapa de grijile nedorite astfel ca usa dumneavoastra sa functioneze cum trebuie pe o perioada de timp cat mai lunga.

In cazul in care observati ca usa nu se inchide cum trebuie, schimbati incuietoarea dumneavoastra sau apelati la serviciile unor profesionisti, astfel evitand blocarea usii

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie 24/24h 7

Oferta

In cazul in care ne recomandati unui prieten , obtineti un discount de 25 RON atat dumneavoastra cat si prietenul dumneavoastra.Pentru detalii si informatii va stam la dispozitia dvs la tel 0727921576 suna acum!

Compania Lavobad Assistence ® rezolva orice problema apare in casa dumneavoastra! Expertii nostri intervin in cel mai scurt timp, la orice ora din zi si din noapte, pentru remedierea imediata a defectiunilor de orice natura electrica aparute intr-o locuinta si nu numai.

Specialistii Lavobad Assistence ® nu sunt simpli “mesteri”, asa cum probabil cunoasteti de pe piata libera. Ei sunt specialisti cu experienta de mai multi ani in domeniu, totul probat cu documente de studii, calificari si stagii de perfectionare urmate in tara si in strainatate.

Orice reparatie executata de noi beneficiaza de garantie, totul oferit pe baza actelor, conform standardelor de calitate aprobate la nivel national de autoritatile in domeniu.

Nu sfatuim niciun client sa lucreze fara factura si sa ajunga la o “intelegere” cu un electrician, instalator sau alt specialist.

In scurt timp, poate constata ca a fost pacalit si nu mai are nicio posibilitate de a-si recupera banii sau de a beneficia de garantie. Pericolele care pot aparea intr-o locuinta din cauza lucrarilor necorespunzatoare sunt numeroase. E de ajuns sa mentionam aici pericolul de foc si pentru a ne da seama ca in cazul acestor lucrari nu e loc de greseala.

In ceea ce facem dorim sa existe mereu transparenta maxima, iar clientii cunosc inca de la inceput pretul fix al interventiei. Fara “targuieli” si incercari de a mai “umfla” pretul, asa cum se intampla in alte cazuri. La Lavobad Assistence ® nu e loc de asa ceva.

Dupa fiecare lucrare sau reparatie dorim sa cunoastem parerea clientului si sa avem un feedback de la el. Tinem cont de fiecare sfat sau eventuala nemultumire pentru a ne imbunatati serviciile din ce in ce mai mult.

Oferim cele mai bune servicii si dispunem de cei mai buni specialisti precum:– Instalatori specializati in instalatii sanitare si termice (montaj si reparatii centrale termice si calorifere)– Electricieni  autorizati ANRE.– Montaj, intretinere si reparatii aparate de aer conditionat

Galerie foto
  • ...
  • ...