Clinica Laurus Medical-Bucuresti

Proctologie

In reteaua de clinici LaurusMedical sunt tratate FARA OPERATIE, cu o suferinta cat mai mica si fara stres anestezic, urmatoarele afectiuni proctologice:

  • boala hemoroidala;
  • fisurile anale;
  • tromboza hemoroidala externa (trombectomie);
  • excizia mariscelor hemoroidale;
  • fistula perianala;
  • excizia de polipi anali cu examen bioptic.

Tratam si vindecam si alte afectiuni benigne, obtinand prin procedee de tratament neoperatorii, rezultate mai bune decat prin metodele clasice chirurgicale. In pretul tratamentului sunt incluse toate manevrele medicale (videorectoscopia computerizata, fototermocoagularea in spectru infrarosu, excizia cu radiofrecventa etc,) precum si investigatiile necesare (videocolonoscopia si ecografia abdominala) pentru a vindeca boala dumneavoastra.

Autotratamentul cu unguente si alte medicamente nu vindeca!

Peste 83% dintre noi putem avea la un moment dat un discomfort in regiunea anala, in cele mai multe cazuri, acesta fiind atribuit bolii hemoroidale (durere anorectala, sangerare sau dificultati in evacuarea scaunului). Tratamentul cu unguente, alifii, supozitoare, bai de plante este administrat de cele mai multe ori si bine acceptat de pacienti, insa, rezultatele nu sunt intotdeauna satisfacatoare sau, daca se intampla asa, nu pentru mult timp, in orice caz, nu definitiv. Astfel de experiente suna familiare multora dintre noi.

Se intampla ca rezultatele sa nu fie satisfacatoare pe de-o parte pentru ca boala hemoroidala nu se vindeca de la sine, ea evoluand treptat, chiar silentios sub tratament medicamentos, dar si pentru faptul ca nu numai boala hemoroidala este responsabila de disconfortul in regiunea anala, un numar mare de alte afectiuni putandu-se dezvolta aici, cele mai multe benigne, dar cu tratament specific; si nu foarte rar – maligne (cancerul de rect, de colon).

Stabilirea unui diagnostic precoce si exact este vitala inainte de inceperea oricarui tratament!

Clinicile LaurusMedical pleaca tocmai de la aceste premise! Echipa noastra, formata din medici cu o bogata experienta in domeniu, evalueaza starea dumneavoastra de sanatate, oferindu-va cele mai bune solutii medicale existente, apreciate si aplicate in marile clinici din lume.

Metodele neoperatorii, folosite in clinicile LaurusMedical, se desfasoara fara internarea pacientului, acesta putandu-si desfasura activitatile zilnice fara necesitatea unui concediu medical sau a repaosului la pat. Tehnicile abordate reprezinta o alternativa viabila, moderna, nedureroasa si eficienta la metodele operatorii clasice, folosind aparatura medicala de ultima generatie: coagulare in infrarosu, excizie cu unde de radiofrecventa, etc.

Tratamentul corect aplicat fiecarui diagnostic!

Tratamentul pe care il oferim evita disconfortul si riscurile unei interventii chirurgicale si elimina neplacerile postoperatorii, care in cazul afectiunilor anorectale pot dura pana la 6 luni. In concluzie, afectiunile canalului ano-rectal, trebuie tratate cu seriozitate de fiecare dintre noi, pentru a elimina un discomfort de moment si un posibil risc major de viitor. Nu trebuie uitat faptul ca boala hemoroidala, netratata sau ameliorata doar cu medicamente, nu se vindeca de la sine, continuand sa evolueze spre stadii mai avansate, ce nu se mai pot trata decat prin interventie chirurgicala!

Paleta afectiunilor anorectale si colonice

 

HemoroiziFisuri AnaleFistula PerianalaAbcesul analTromboza AnalaColita ulcerativaCondilomatoza analaCriptitaDiverticulozaDurerea coccidianaAtonia sfincterianaIntestinul iritabilMarisce hemoroidalePapilitaPolipii coloniciProctalgia fugaxProlapsul rectalCancerul de colonCancerul analBoala Crohn

Galerie foto
  • ...