Laurminic, Instalatii sanitare si electrice - Bucuresti

Instalatii sanitare

LaurMiNic va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii in domeniul constructiilor, in special pentru instalatii sanitare.Aveti instalatii sanitare vechi si doriti sa le reparati sau reconditionati si nu dispuneti de fondurile necesare unei instalatii noi? Firma noastra are solutii petru a revizui, imbunatati si echilibra instalatia dumneavoastra existenta.

In cazul in care instalatiile sanitare vechi nu raspund incercarilor de echilibrare, vom incerca inlocuirea partiala a acestora iar astfel veti beneficia de costuri reduse si de 12 luni garantie oferita de firma noastra.

Ne mandrim cu profesionalismul si punctualitatea noastra puse la dispozitia dumnevoastra pentru a avea cele mai bune rezultate 24/24 h.Efectuam probe lucrarilor efectuate (de presiune, functionarea robinetelor, a rezervelor subterane si a pompelor etc.). Firma noastra nu urmareste doar montarea acestor instalatii sanitare cat si intretinerea instalatiilor sanitare. Suntem la dispozitia dumnevoastra pentru a avea cele mai bune rezultate 24/24 h.

Pentru proprietarii de apartartamente (si nu numai) reamintim necesitatea schimbarii instalatiilor sanitare cu o vechime mai mare de 40 ani fara a verifica starea sau modul de functionare a acestora. De asemenea daca aveti instalatii sanitare cu o vechime de peste 20 ani necesita o verificare detaliata a acestora pentru siguranta si confortul dumneavoastra.

Daca aveti de montat un aragaz, un robinet la baie sau daca aveti probleme cu o teava la reteaua de instalatii sanitare venim in ajutorul dumneavoastra in cel mai scurt timp prin serviciul nostru disponibil oricand: Instalator Non Stop.

Este important sa solicitati ajutorul unei firme specializate in constructii pentru preintampinarea unor evenimente neplacute iar de aceea va recomandam sa apelati cu incredere la serviciile noastre de reparatie a instalatiilor sanitare cat si pentru asigurarea locuintei dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0765486973 (Mircea Nicula); 0727299581 (Nicula Mihail)
Sos. Mihai Bravu, Nr 329 , Bl. 53 Ap 30, Sector 3, Bucuresti
Distribuie