Laura Rosu - Birou Traduceri Bucuresti

Traduceri de specialitate

Manuale si instructiuni, manuale de utilizare, masuri de siguranta, brosuri, caiete de sarcini, instrucţiuni de instalare, manuale de operare, manuale de întreţinere, liste de componente, manuale de constructie, fise tehnologice ale produselor, aparatură electronică şi electrocasnică, maşini industriale, automobile, caiete de sarcini, cataloage de produse de siguranta rutiera, articole stiintifice Traducerea de manuale de utilizare, instructiuni tehnice, etc. reprezinta o sarcina grea cu multa responsabilitate. Folosim pentru traducerea documentelor tehnice numai translatori cu experienta in domeniul tehnic.

Efectuam traduceri autorizate de: manuale si instructiuni tehnice, masuri de siguranta, manuale de utilizare, brosuri, caiete de sarcini, instrucþiuni de instalare, manuale de operare, manuale de întreþinere, liste de componente, manuale de constructie, fise tehnologice ale produselor, aparaturã electronicã si electrocasnicã, masini industriale, automobile, caiete de sarcini, cataloage de produse de siguranta rutiera, articole stiintifice, etc.

 

Tarifele pentru traduceri legalizate sau traduceri autorizate sunt negociabile si difera in functie de limba, numarul de pagini, timpul de predare si complexitatea materialului. Confidentialitatea materialelor dvs. este garantata.

Galerie foto
  • ...