Landscape Concept - Mobilier la comanda Bucuresti

Bucatarii

Cauti o bucatarie moderna, care sa se potriveasca personalitatii tale si sa fie functionala în spatiul dedicat? Daca pâna acum nu ai gasit un model care sa se potriveasca cerintelor tale, oricând poti opta pentru Landscape Concept. Îmbinând design-ul modern cu accesorii unice si functionalitate maxima, echipa noastra de profesionisti realizeaza piese mobilier de bucatarie la comanda, transformând astfel fiecare bucatarie într-un spatiu ideal.

În creionarea design-ului bucatariilor poti alege dintr-o gama variata de culori, finisaje si modele sau se poate crea unul personalizat, în functie de preferintele fiecaruia. Indiferent de suprafata disponibila, cu siguranta se va identifica cea mai buna optiune pentru realizarea unei bucatarii pe comanda moderna, multifunctionala, care sa se potriveasca perfect cu restul casei tale.

Landscape Concept te ajuta sa îti pui în valoare stilul personal, oferindu-ti posibilitatea de a crea mobila bucatarie la comanda, în culori vibrante sau clasice, cu un concept inedit sau multifunctional, la preturi foarte atractive.
 
Evident, în crearea proiectului de bucatarii la comanda se va tine cont si de accesoriile si electrocasnicele de care ai nevoie, astfel încât spatiul sa fie aerisit, iar aparatura sa se încadreze perfect în spatiul alocat.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0725227397; 0725227386
Bd. Basarabia, nr. 256 (Incinta FAUR, Poarta 1), sector 3
Distribuie