La Creme Beauty Studio - Salon infrumusetare Bucuresti

Epilare definitiva laser Dioda

De ce sa alegi epilarea definitiva cu laser ?

°Costuri reduse în timp.
°Dupa efectuarea sedintelor de epilare cu laser dioda, veti avea cu 90% mai putine fire crescute sub piele, asadar scapati de foliculita.
°Spre deosebire de epilarea clasica, laserul ne ajuta sa dam uitarii mâncarimile, petele, sau cicatricile lasate de lama sau ceara.
°Cu Epilarea definitiva laser dioda ocupayi putin timp. Dupa terminarea tratamentului va mai fi necesara 1 vizita pe an la întretinere.

Ce este tehnologia SHR ?

Tehnologia IPL foloseste o unda de lumina dispersata avand un spectru de lucru pe toata suprafata manipulului flash dupa flash, iar tehnologia laser Dioda foloseste o singura lungime de unda lucrand tintit pe firul de par pana la radacina intr-un mod continuu astfel fiind recomandat chiar si pentru pielea bronzata. Acestea doua combinate cu ND YAG , obtinem laser SHR .
O tehnologie cu rezultate extraordinare si de durata pentru firul de par închis la culoare.

De ce sa alegi epilarea definitiva laser Dioda – SHR ?

?Eficienta – Lumina intens pulsata (IPL) si LASER Dioda se completeaza reciproc. Utilizarea inteligenta a acestor tehnologii de catre specialistii nostri va contribui la scurtarea duratei sesiunilor datorita preciziei si eficientei conceptului SHR (LASER + IPL).
Inca de la prima sesiune rezultatele vor fi mai mult decât evidente.

?Sigura Si Fara Durere – Experienta conceptului SHR (LASER + IPL) este nedureroasa si sigura. Pielea este protejata datorita protocolului de siguranta dezvoltat de Centrul de Cercetare si Dezvoltare Quirumed. Pielea este mereu fina si hidratata, gratie produselor profesionale aplicate si a gelului conductor.

?Relaxanta Si Placuta – Întreaga experienta are loc într-un mediu care inspira încredere si un vibe bun . Petreceti o scurta pauza de relaxare pentru a rezolva problemele parului nedorit cu o solutie eficienta si definitiva.

?Personalizata – Tehnologiile care stau la baza conceptului SHR (LASER + IPL) sunt utilizate cu atentie de catre specialistii nostri pe baza unei multitudini de conditii care variaza de la o persoana la alta.
Din acest motiv, vom folosi întotdeauna cea mai buna metoda pentru pielea si pentru nevoile dvs. unice.

?Pret Convenabil – Am oferit întotdeauna preturi si oferte avantajoase. Acest raport calitate-pret este greu de egalat pe piata din Romania.

Recomandari pentru obtinerea celor mai bune rezultate:

°Respecta intervalul recomandat de specialistul în epilare .
°Nu va smulgeti firele de par, între sedinte.
°Pentru parul inestetic care creste între sedinte, puteti folosi lama de ras sau crema epilatoare, dar si acestea cât mai rar!
°Nu va expuneti la soare 3 zile înainte de tratament si 3 zile dupa tratament.

Contraindicatii:

Boli de piele, cancer de piele
Utilizarea de medicamente fotosensibile
Alergia la soare
Tatuaje
Sarcina si alaptare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0763336233
Str. Vasile Gherghel, Nr. 14, sector 1,
Distribuie