Kronect Comunicatii - Solutii de telecomunicatii Tunari, Ilfov

Rack-uri Ethernet Distribution Frame

Sistem de Distributie Centralizat a Porturilor Ethernet

Solutia de cross connect ethernet este construita si proiectata pe sistem ETM (easy-to-manage) si corespunde cerintelor Ethernet 10G/1000/100/10 Base T ? 100 up to 500 MHz GigabitEthernet. Sistemul este clasificat conform standard ISO/IEC 11801-EDF, ANSI EIA/TIA 568 B.1, EN50600 Data Center ? Ethernet Distribution Frame.

Solutia propusa comaseaza intr-un punct central un numar nelimitat de porturi Ethernet .

Ethernet Distribution Frame ? Cabinet 1200x300x2200 – 2000 porturi numarul de porturi terminate per cabinet cu dimensiune de montaj pe pardoseala falsa ETSI 600X300x2200.

Optiuni:

  • kit de instalare in podea antiseismic , zona 2 ?UL(CIS)100/92.
  • posibilitatea de alimentare cu 48V.
  • kit de impamantare.

Rack-ul este destinat preluarii porturilor dinspre echipamente sau clienti, pe spatele rack-ului. Cross connectarea acestora printr-un sistem de management al patch-urior de cross connect, pe fata.

Rack-ul? dispune de doua organizatoare pentru patchcorduri , laterale , verticale , cu adancimea de 300 mm fiecare, cu urmatoarele functii:

  • organizatoarele laterale preiau functia de a sustine in interior lor patchcordul de cross connect, in aceiasi linie cu portul conectat.
  • organizatoarele prezinta gauri de trecere dinspre partea din fata a rack-ului si partea din spate a acestuia, optiune folosita in cazul rutari fata spate.
  • Organizatoarele dispun de limitatoare interioare ale patch-urilor de cross connect . Acestea sunt necesare pentru a nu permite incurcarea patchcordurilor in interiorul organizatoarelor si pentru a pastra o ordine scalabila a patch-cord-urilor precum si pentru o recuperare usoara ulterioara.

Rack-ul are optiune a de fi echipat cu organizatoare orizontale, de dimensiuni mari , exe: 2 U, recomandat a fi instalat in partea superioara a cabinetului si unul de 4 U. Ambele organizatoare sunt dintr-o singura bucata.

Organizatoarele orizontale sunt destinate preluarii patchcord-urilor de cross connect dintr-o parte a cabinetului , catre partea opusa a cabinetului . Acestea au principala functie de sustine si proteja un numar mare de patch-uri rutate intre cele doua parti ale rack-ului.Latimea aeste de 48cm (19??).

Cabinetul si partile de fixare este confectionat din elemente metalice vopsite in camp electrostatic negru (RAL 9005

Galerie foto
  • ...