Kreativ Alpin - alpinism utilitar Bucuresti

Constructii - alpinism utilitar

Echipa Kreativ Alpin este specializata pe alpinism utilitar pentru constructii, asigurand o gama larga de servicii specializate:

Montaj geamuri pereti cortina – Montajul peretilor cortina necesita o expertiza deosebita de cea regasita in cazul peretilor obisnuiti. Acest tip de pereti incorporeaza un sistem structural propriu, panouri montante, diverse dispozitive precum cele de prindere si etansare, dar si geamuri termoizolante, astfel incat montajul este, de cele mai multe ori, unul complex.

Vopsitorie civila si industriala – Pentru a mentine aspectul proaspat al fatadei si, implicit, al imaginii companiei ori institutiei, va recomandam sa includeti in mentenanta cladirii si vopsirea fatadei acesteia.

Decopertari tencuieli fatade – Decopertarea fatadelor este o operatiune care implica atentie atat la decopertare in sine, cat mai ales la siguranta operatiunii, motiv pentru care ne instruim personalul cu simt de raspundere inainte de fiecare astfel de lucrare.

Reparatii rosturi de imbinare placi – Desi nu este un proces complex, reparatia rosturilor de imbinare a placilor este, totusi, un proces minutios ce nu trebuie nicidecum tratat cu superficialitate. Astfel, putem afirma cu responsabilitate ca tratam fiecare lucrare, indiferent de dimensiune sau dificultate, cu maxima seriozitate.

Reconditionari de fatade – Inainte de a vopsi fatada cladirii, este important ca aceasta sa se afle intr-o conditie cat mai buna. De aceea, reconditionarea fatadelor distruse in totalitate sau chiar si in parte este primul pas catre restabilirea aspectului profesionist al cladirii in care va desfasurati activitatea.

Galerie foto
  • ...