Kinderlachen - Gradinita germana si After School Bucuresti

Despre noi

Am deschis afterschool în lb. germana Kinderlachen in anul 2011 din dorinta de a veni in sprijinul copilului meu si al altor copii, care invata la Colegiul German Goethe sau alte scoli cu predare in limba germana din Bucuresti.

Am crescut an de an iar parintii ne-au recomandat constant altor parinti. Meseria mea de cadru didactic, experienta din invatamant si experienta de viata  m-au ajutat sa inteleg ce nevoi au copii dar si parintii copiilor.

In anul  2013 am deschis si gradinita germana Kinderlachen, care este o institutie autorizata pe nivelul prescolar cu predare in limba germana matern, avand ordinul de ministru 4689/10.07.2020.

Suntem activi 11 luni/an, cu exceptia sarbatorilor legale si organizam in vacanta de vara tabere si cursuri in limba germana pentru copiii, care nu invata la scoala germana.

Misiunea Kinderlachen: invatarea  limbii si valorilor culturii  germane, insusirea de principii de viata esentiale si de obiceiuri sanatoase pe termen lung. Atat in afterschool cat si in gradinita germana lucram cu 10 cadre didactice dedicate si calificate.

Kinderlachen inseamna:

gradinita germana autorizata pe nivelul presolar cu predare in limba germana matern, avand nr autorizare 4689/10.07.2020

afterschool în lb. germana cu o experienta de 12 ani               

+Scoala de vara si tabere in limba germana pentru copii

Galerie foto
  • ...