Kids Club Aqua - Piscina si cursuri inot pentru copii si bebelusi

Cursuri inot copii

Piscina Kids Club Aqua este locul ideal in care copiii pot invata sa inoate inca de la cele mai fragede varste – 4 luni. Fiind conceputa special pentru copii, piscina dispune de un sistem foarte performant si inovator de filtrare si dezinfectare a apei. Avem doua pompe de recirculare a apei si o lampa UV ce neutralizeaza toate bacteriile. Folosim SARE in loc de clor pastile, sistemul de descompunere prin electroliza  si dozarea automata realizand o apa perfecta pentru pielea copiilor si bebelusilor. Cu ajutorul instructorilor nostri de inot, specializati in lucrul cu copiii, micutii vor depasi frica de apa si in scurt timp vor inota ca niste profesionisti.

PISCINA Kids Club Aqua

Kids Club Aqua foloseste sistemul de hidroliza a sarii, un sistem inovator de curatire a apei, recomandat piscinelor pentru copii. Modelul pe care il folosim acum este sistemul Hayward AQL Plus model 2017, Hayward fiind lideri mondiali în aparatura de curatire a apei prin hidroliza a sarii. Pe langa acest sistem, piscina dipune si de doua pompe de recirculare a apei, lampa UV ce ajuta la distrugerea tuturor bacteriilor si trei filtre de nisip cuartos. Toate acestea sunt atent supravegheate si verificate de catre Eugen, expertul nostru in piscine.


CUM FUNCTIONEAZA?

Dispozitivul sparge sarea (NaCl) în ioni. Electrozii produc clor si hidrogen în forma gazoasa, la o rata constanta determinate de salinitatea apei din piscina. Automatizarea sistemului Hayward mentine aceasta salinitate, ce determina rata de clorinare, constanta. În timp ce hidrogenul se elibereaza sub forma de gaz, clorul formeaza asa numitul clor liber ce urmeza traseul obisnuit al piscinelor, cu exceptia faptului ca ionul de clorura se poate reforma si reconverti în procesul de electroliza

MONOTORIZAREA CALITATII APEI

Sistemul automatizat Hayward permite transmiterea, în timp real, a indicatorilor (PH, Cl) pe telefonul mobil, astfel încât sa existe control 100% în ceea ce priveste calitatea apei din piscina. Este vital ca nivelurile de Cl liber si de PH-ul sa fie monitorizate cu atentie pentru ca resturile organice pot epuiza foarte rapid nivelul de clor, lasând o protectie scazuta împotriva bacteriilor din apa. Mai mult decât atât, de doua ori pe luna, laboratul atestat de analiza ALMARO MED cu care avem contract, recolteza probe pentru a fi siguri ca bacteriile si impuritatile sunt distruse si ca indicatorii fizico-chimic sunt în parametrii corespunzatori.

Siguranta la Kids Club Aqua

Neplacerile cauzate de folosirea piscinei sunt eliminate – apa este matasoasa, nu apar efectele de ochi rosii, piele uscata, mirosuri neplacute de clor dupa curs. Nu folosim clor sintetic, folosim SARE. Temperatura apei are 31 – 32 grade C. Kids Club Aqua a fost complet renovat in anul 2019, totul este nou, curat si estetic. Spatiul a fost conceput special pentru copii. Clubul de inot pentru copii Kids Club Aqua de afla in Bucuresti, pe strada Cezar Bolliac sector 3 (zona Piata Alba Iulia). Instructorii nostri de inot sunt cei mai simpatici din oras! Au multa rabdare si dragoste pentru copii si bineinteles, multa experienta in lucrul cu cei mici.

Programul de Initiere Inot Copii Individual

Galerie foto
  • ...