Kara Diamond - Magazin bijuterii, reparatii bijuterii diamante Bucuresti

Reconditionare bijuterii

Bijutierii KARA DIAMOND se bazeaza pe o vasta cunoastere si experienta în domeniul bijuteriilor din aur cu pietre pretioase, pentru a oferi o varietate de servicii pentru reconditionare si reparatii, returnând obiectele pretioase in conditii perfecte clientilor nostri.

În atelierul Kara Diamond reparam si reconditionam orice bijuterie cu diamante.

Serviciile oferite de noi sunt:

-înlocuirea diamantelor (pietrelor pretioase);

-marire/micsorare ( Oferim servicii de marire, respectiv de micsorare pentru toate bijuteriile cu diamante);

-revizie/reconditionare ;

-schimbare montura.

Deoarece fiecare obiect se uzeaza de-a lungul purtarilor repetate, iar gherutele unde sunt prinse pietrele pretioase se slabesc, ele trebuie verificate de un specialst pentru a fi siguri ca bijuteriile sunt protejate si în siguranta.

Expunerea zilnica la creme si lotiuni pentru piele, spray-uri de par, substante chimice de uz casnic si alte substante chimice poate afecta stralucirea naturala a diamantelor, încarcându-le cu energii negative.

Pentru a reda stralucirea diamantelor, va invitam în Atelierul nostru pentru a beneficia de servicii profesionale de reconditionare a bijuteriilor cu diamante, de la cei mai buni specialisti din domeniu.

Pentru a oferi garantie si protectie bijuteriilor cu diamante, va îndrumam sa va programati anual pentru o curatare profesionala deoarece în timpul curatarii vom detecta eventualele semne de uzura si starea gherutelor unde sunt prinse diamantele.

De asemenea, daca aveti bratari sau coliere cu închizatorile slabite, va asteptam la sediul nostru. Costurile pentru reparatii si reconditionare sunt mici si va pot scuti de durerea de a pierde o piesa de bijuterie pretuita.

Deoarece, în stare naturala, aurul are doar culoarea galbena, se apeleaza la alierea în diferite concentratii, cu alte metale precum argint, paladiu, nichel sau cupru. Astfel, culoarea naturala poate fi modificata, obtinandu-se aurul alb sau rose. Din acest motiv, dupa o perioada, aurul alb va prinde o nuanta galbuie. Pentru a accentua culoarea alba si a oferi un plus de stralucire si durabilitate, bijutierii KARA DIAMOND va recomanda sa aduceti obiectele la rodinat (rodiul este un metal dur din familia platinei, mult mai rezistent decât aurul, avand o rezistenta 6 pe scala Mohs, în comparatie cu aurul care are doar 2.5 duritate pe scala Mohs).

Montura bjuteriilor cu diamante trebuie schimbata la o perioada de 3-4 ani pentru a putea oferi protectie si siguranta diamantelor.

”Reinterpretare moderna a unei bijuterii clasice. Forma noua, aspect modern!”

Deoarece diamantele nu îsi pierd niciodata valoarea, pentru anumite bjuterii cu diamante, putem sa schimbam montura pentru a crea o noua bijuterie.

Pentru mai multe detalii despre revizia si reconditionarea bijuteriilor cu diamante, echipa KARA DIAMOND va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare.

Va asteptam cu mare drag în atelierul nostru!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0742010844
Str. Arhitect Ion Mincu, nr. 33, Sector 1
Distribuie