Kapital Administrare Blocuri Bucuresti

Administrare tehnica

Inspectarea periodica a proprietatii comune, in vederea remedierii defectiunilor aparute la instalatiile de folosinta comuna si a eliminarii pierderilor care determina cresterea nejustificata a cheltuielilor asociatiei de proprietari (avarii la instalatia de apa etc).

 

Inspectarea proprietatii individuale, numai cu acordul proprietarilor, in vederea remedierii defectiunilor aparutela instalatiile de folosinta comuna si a eliminarii pierderilor care determina cresterea nejustificata a cheltuielilor asociatiei de proprietari sau ale proprietarilor (scurgeri de apa, etc.).

 

Supunerea spre analiza a ofertelor furnizorilor de bunuri si servicii in vederea selectarii ofertei care satisface cerintele de pret, durata de executie si calitate. Obtinerea aprobarii Comitetului Executiv al Asociatiei de Proprietari.

 

Procurarea materialelor necesare intretinerii si reparatiilor curente proprietatii comune a asociatiei de proprietari.

 

Urmarirea realizarii contractelor incheiate de asociatia de proprietari cu furnizorii de bunuri si servicii si supravegherea lucrarilor de reparatii si participarea la receptia acestora.

 

Verificarea anuala a indexului contoarelor de apartament, calculul consumurilor si a costurilor aferente.

 

Controlul facturarii corecte a consumurilor de energie electrica, apa, etc, in functie de indexul contoarelor de bloc, conform prevederilor legale si in functie de normele metodologice de repartizare a consumurilor.

 

Controlul indeplinirii obligatiilor contractuale ale personalului angajat de asociatia de proprietari pentru curatenie, incarcarea si evacuarea gunoiului menajer si alte activitati. Sesizarea comitetului executiv in cazul incalcarii acestora.

 

Efectuarea de mici reparatii la elementele proprietatii comune (inlocuire becuri, intrerupatoare, elemente de inchidere la usi sau ferestre, etc). Pentru acestea, asociatia de proprietari va suporta doar costul materialelor folosite.

 

De asemenea, va putem pune la dispozitie, direct sau prin parteneri o gama larga de servicii de care este nevoie in cadrul oricaror Asociatii de Proprietari sau locuinte individuale.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0725944191 ; 0766252617
Aleea Dorohoi, nr. 8, Bl. A10, ap. 4, sector 4, Bucuresti
Distribuie