Junior Leaders Center - Cursuri limba engleza Ilfov

Cursuri de limba engleza

Junior Leaders Center ofera cursuri structurate in lectii relevante si interactive, desfasurate intr-un mediu atragator si confortabil, primitor, astfel incat cursantii nostri sa se simta bine si sa invete cu placere.
Cursurile noastre se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6-15 ani si sunt structurate pe diferite niveluri. Grupele sunt formate din 4 pana la 8 elevi.
Cursurile de limba engleza din cadrul centrului Junior Leaders Center se adreseaza tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani (respectiv de la grupa 0 pana la clasa a VIII-a).
Programa noastra este personalizata, continand lectii adaptate pentru nevoile fiecarui cursant. Metoda de predare pe care o abordam este una eficienta si interactiva. Sunt folosite mijloace multimedia si materiale didactice si educative de calitate, recunoscute international.

Oferim cursuri de pregatire pentru examenele Cambridge, centrul nostru avand experienta in acest domeniu si fiind recunoscut de departamentul Cambridge ESOL al Universitatii Cambridge din Marea Britanie.

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0771683957
Str. Tineretului, Nr. 4, Bl.1, Sc.1, Ap.3, Chiajna, judetul Ilfov
Distribuie