Jubile Catering evenimente - Bucuresti

Serviciile Jubile Catering

ti oferim servicii profesionale si produse premium.Creativitatea culinara a bucatarilor nostri si calitatea produselor folosite reprezinta punctul nostru forte. Suntem o echipa dedicata si ne respectam promisiunile facute.

?Avantajele Jubile Catering

Suntem o echipa de profesionisti pentru care toate elementele ce duc la o buna desfasurare a evenimentului, sunt esentiale. Gustul si modul de prezentare al preparatelor noastre, aranjarea bufetului si promptitudinea personalului, sunt printre cele mai importante pentru noi.

?Bine de stiut

La Jubile Catering ai INCLUS: transportul in Bucuresti, bufetul nostru atent aranjat, logistica, accesoriile si de

DIN PASIUNE PENTRUCATERING

Dam importanta tuturor evenimentelor si consideram ca estenecesar sa ne dedicam intru totul acestora. Asadar suntem alaturi de tine si ne dorimca fiecare moment din viata ta sa fie celebrat cum se cuvine! Fie ca este un evenimentrestrans (20 invitati) sau unul de amploare(1000 invitati), echipa Jubile Catering seva asigura ca evenimentul tau sa fie unul de neuitat!.

 

PLANIFICARE. PRECIZIE.ATMOSFERA PERFECTA

La Jubile Catering, veti gasi o echipa cu experienta,oameni cu un nivel ridicat de acreditare profesionalacare planifica, gandesc rapid si creativ. Tratamcu respect, implicare si seriozitate fiecare cerintasi fiecare eveniment in parte.

Galerie foto
  • ...