Joy Montessori - Gradinita Bucuresti

Despre noi

Va invitam sa vizitati Gradinita JOY Montessori, situata în zona Baneasa - Aviatiei! Aici veti gasi o gradinita unde parintii si profesorii sunt permanent implicati, consiliati, constienti si atenti la tot ce se întâmpla în viata copilului, o gradinita în care se dezvolta copiilor dragostea de carte, de ordine si autodisciplina, de joc si voie buna, de colaborare, de comunicare, de respect si prietenie.
Hrana sanatoasa este esentiala, la fel ca miscarea, sportul, muzica sau jocul în aer liber. Pentru ca acordam importanta deosebita nutritiei, mâncarea este furnizata de catre Fibrio (nutritionist Cornelia Marin) si este pregatita special pentru copii (se evita faina alba, zaharul, etc), asigurând un meniu diversificat: carnivor, fara lactate, de post si fara gluten.
JOY Montessori este o gradinita altfel, facuta de un educator cu experienta si un parinte ca dvs., cu dorinte si pretentii greu de împlinit, care promoveaza educatia blânda si care a cautat cu mare atentie cadre didactice calificate AMI.
Gradinita dispune în permanenta de profesor logoped, consilier psihologic si asistenta medicala. Oferta gradinitei noastre consta în doua tipuri de programe, iar în ambele variante sunt incluse si 3 activitati extracurriculare: muzica, o limba straina si sport.
Începând cu acest an am creat o grupa pentru copiii de 1-2 ani, pe lânga cele de 2-3 ani si 3-6 ani. Este important ca educatia Montessori sa înceapa de la o vârsta timpurie

Galerie foto
  • ...