Jomaz Lux Bvl - Prelucrarea metalelor pretioase, gravari Bucuresti

Dotari tehnice

Presa hidraulica 500T Forta

Aceasta presa are un corp monolitic, facut din otel forjat, cu un cilintru incorporat pe o bucsa izolanta. Este asamblat intr-un cadru rigid de otel, si are incorporat un motor hidraulic si dispozitive de control si siguranta. Placa de suport se ridica, si sistemul de control hidraulic este compus dintr-o pompa de presiune mare, 2 cilindri hidraulici(pentru trai si impins). Acestea optimizeaza ciclul de lucru, fara a risipi energie si asigura o viteza mare de inchidere si deschidere.

 

Cuptor de ceara

Realizat dintr-un cadru de otel, cu o camera de topit ceara din otel inoxidabil AISI 304, captusita cu un material refractant, rezistent la caldura/termorezistent. Grilaj din otel si bazin cu scurgere externa a cearei, cos pentru evacuarea fumului. Termostatul electronic analog poate fi folosit pentru a seta temperatura ce este detectata de un termocuplor din otel inoxidabil AISI 316.

 

Cuptor de calcinat

Acest cuptor e folosit pentru calcinat. Camera cuptorului si usa acestuia sunt facute din otel de calitate superioara, cu o excelenta izolare termica. Are un pirometru electronic automat si este dotat cu un dispozitiv de siguranta care intrerupe curentul in momentul in care apare o defectiune la termocuplor.

 

Laminor

Laminor motorizat, ce ofera o solutie economica pentru productia de fire sau foi.

Este construit pe o baza de aluminiu si un cadru de sustinere din fonta si foloseste un sistem manual de pozitionare a tambur-ului/laminor-ului cuplat la suporturi/un suport special din bronz foarte rezistente la uzura.

 

Masina de turnat

Acest aparat poate prelucra pana la un Kg de aur, folosind cilindri cu un diametru de 80-100mm si o inaltime maxima de 250mm.

Metalul(aurul argintul) se topeste intr-un cuptor pe baza de rezistenta si temperatura este verificata printr-o termocupla cu un cititor digital.

 

Masina de finisat cu ace, finisat ud si uscat

Aceasta unitate ofera trei procese diferite de finisare:

  • finisare cu ace;
  • finisare umeda;
  • finisare uscata;

 

PUK 3 professional plus

Acest aparat este folosit pentru sudarea metalelor pretioase. Cu el poate fi sudat/lipit orice tip de metal pretios, orice aliaj din metale pretioase(aur, argint, platina, paladium). Otel inoxidabil, titan, aliaje din otel, aluminiu. De asemeni, si alama cu continut redus de zinc.

Metoda de sudura a acestui aparat este foarte apropiata de sudura cu laser. Transferul de caldura este foarte mic, ceea ce face posibila sudarea foarte aproape de pietre sau margele, fara a le deteriora.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...