Jess Therm - reparatii centrale termice Bucuresti

Servicii

Asiguram clientilor servicii complete. constand in consultatia in vederea achizitionarii unei centrale termice, cat si montaj, punere in functiune, mentenanta si service.  Rapiditatea cu care intervenim este completata de calitatea serviciilor.  partener de incredere, autorizat ISCIR.
 
Service rapid
In efectuarea constatarilor si reparatiilor, intervenim in aceeasi zi in care ne sunati.
 
Servicii complete
Ai nevoie de o centrala, sau doar de o revizie? Suna specialistii JessTherm.
 
 
Punere in functiune
Punerea in functiune trebuie facuta de specialisti autorizati. Aceasta operatiune se face de catre un tehnician autorizat si reprezinta prima utilizare a centralei.
 
Revizii
Verificarea instalatiei si a centralei termice, reprezinta atat o operatiune de prevenirecat si o obligatie legala. Aceasta se face anual, pentru siguranta, sau o data la doi ani, conform legii.
 
Instalatii sanitare
JessTherm asigura montajul sistemelor de incalzire/racire, indiferent de tip, dar si a instalatiilor sanitare(radiatoare, incalzire pardoseala, cabine de dus etc.
 
Interventie la domiciliu
Ai o problema cu centrala? Suna-ne si venim in aceeasi zi. Asiguram consultanta dedicata, constatare, asigurare reparatie dar si alte servicii conexe.
 
Placi electronice
Constatarea defectiunii placii, se face la fata locului iar reparatia sau inlocuirea placilor, se poate face pe loc, de catre inginerii nostri autorizati.

 

 
 
Garantie
Pentru piesele furnizate oferim garantie 24 de luni iar pentru service 12 luni de la data interventiei. Va putem oferi si garantie extinsa a componentelor si a montajului.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0725478040
Drumul Luptatorilor Antifascisti, nr. 15, sector 5,
Distribuie