JAD Wellness - Centru masaj si wellness Bucuresti

Masaj de relaxare si detensionare

Masajul pe patul cu role din jad, pietre de turmalina si raze infrarosii este un masaj de relaxare si detensionare. Este, probabil, cel mai relaxant masaj pe care îl vei face vreodata!
Principiile de terapie provin din Medicina Traditionala Chineza si sunt 100% naturale. Vorbim despre presopunctura, termoterapie cu raze infrarosii, chiroterapie, cristaloterapie, cu ajutorul pietrelor de jad si de turmalina, meloterapie si aromaterapie.
Pietrele de JAD si turmalina încalzite te maseaza din cap pâna în picioare, pe muschii paravertebrali care sustin coloana vertebrala.
Masajul terapeutic pe patul cu pietre din jad si turmalina încalzite este un remediu excelent pentru durerile de spate, scolioza, spondiloza cervicala, tasare de vertebre. În anumite cazuri poate chiar preveni operatia de hernie de disc sau se poate face recuperare post operatorie.
Ajuta în acelasi timp la ameliorarea sau chiar la eliminarea unor afectiuni precum: insomnie, depresie, atacuri de panica, anxietate, stres, etc.
Masajul cu pietre de JAD încalzite este masajul care te sprijina si care îti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru a fi în forma maxima dimineata, la prânz si seara.

Galerie foto
  • ...