Centrul Medical de Ingrijiri si Recuperare Izvorul Sanatatii - Arad

Despre noi

Incercam sa oferim parintilor si bunicilor nostri la batranete un climat in care sa se simta bine din toate punctele de vedere, un loc unde grija fata de cel singur si neajutorat sa fie pe primul loc.

Sa le asiguram un climat placut cu muzica, cu filme, cu jocuri de societate, cu plimbari in aer liber si cu multe alte activitati care sa le faca placuta sederea in centrul nostru.
În centrul nostru oferim servicii personalizate de îngrijiri si recuperare pentru persoanele diagnosticate cu Alzheimer, dementa, Parkinson, post AVC, post aparat gipsat, post arsuri, scleroza multipla, etc.

Dispunem de 45 locuri de cazare in camere cu 2-3 paturi, dotate cu mobilier nou si functional pentru nevoile fiecarui resident.
Livingul unde se servesc cele 3 mese si 2 gustari asigurate de centrul nostru, reprezinta si clubul unde rezidentii pot socializa, pot juca jocuri de societate, citi si pot urmari filme si programe la televizor.
Curtea in sine reprezinta locul in care rezidentii nostrii pot face miscare si plimbari in aer liber.

Dorim sa le asiguram rezidentilor nostri un climat placut cu muzica, cu filme, cu jocuri de societate, cu plimbari in aer liber si cu multe alte activitati care sa le faca placuta sederea in centrul nostru.

Celor cu probleme de sanatate, le oferim posibilitaea de a beneficia de tratamentele de recuperare foarte diverse pe care le ofera centrul nostru incepand de la masaj, kinetoterapie pana la ultimele terapii complementare.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0740306516
Str. Constitutiei, nr. 38, Arad, judetul Arad
Distribuie