Izomag Construct - Izolatie fonica pentru pereti, tavane si pardoseli, Bucuresti

Pardoseli Sigure

O gama larga de pardoseli, adecvata sigurantei locurilor de întâlnire, a zonelor sportive, a locurilor de divertisment si a multor spatii dedicate activitatilor fizice, unde exista un risc mare de alunecare, de derapare sau de cadere. Articole cu impact redus asupra mediului, certificate Standardului European EN 1177.

Produse concepute pentru zone sportive, de agrement si pentru ferme de animale. Ofera protectie la impact.MegasafePardoseli sigure spatii de joaca

Placi de cauciuc, SBR (Stiren Butadien), in amestec cu liant poliuretanic proiectate pentru sistem de pardoseli pentru locuri de joaca, zone de odihna si trotuare. Placile au prevazute gauri pentru a fi imbinate cu piese de legatura din plastic, in cazul aplicarii uscate. Suprafata superioara este neteda si anti-aderenta, in timp ce suprafata inferioara este profilata pentru a obtine o protectie ridicata la impact. Dimensiunile placilor sunt de 500 mm x 1000 mm cu grosimi cuprinse intre 20 si 100 mm.

Fisa tehnicaMegasportPardoseli aplicatii sportive

Placi de cauciuc, SBR (Stiren Butadien), in amestec cu liant poliuretanic proiectate pentru sistem de pardoseli pentru sali de sport, zone pietonale, parcari pentru vehicule usoare. Placile au prevazute gauri pentru a fi imbinate cu piese de legatura din plastic. Suprafata superioara este neteda si anti-aderenta, in timp ce suprafata inferioara este profilata pentru a obtine o protectie ridicata la impact. Dimensiunile placilor sunt de 500 mm sau 1.000 mm latura, cu grosimi de 20, 30, 40 si 50 mm.

Fisa tehnicaMegastablePardoseli ferme animale

Placi de cauciuc, SBR (Stiren Butadien), in amestec cu liant poliuretanic proiectate pentru sistem de pardoseli pentru ferme de animale. Suprafata superioara este neteda si anti-aderenta, in timp ce suprafata inferioara este profilata pentru a obtine o protectie ridicata la impact. Dimensiunile placilor variaza. Placile nu sunt profilate pe suprafata inferioara. Disponibila in grosimi de 16, 40 si 50 mm.

Fisa tehnicaPardoseli spatii de joacaPardoseli aplicatii sportivePardoseli ferme de animale