Ivakinetic, Cabinet Recuperare Medicala sector 1

KINESIO TAPING

KINESIO TAPING-ul este o tehnică de bandajare adezivă special concepută pentru a facilita procesul de vindecare naturală a organismului, împreună cu susţinerea şi stabilizarea muşchilor şi a articulaţiilor, fără a limita amplitudinea de mişcare a corpului.

 

În acelaşi timp, conferă o manipulare gentilă continuă a ţesutului moale, pentru a prelungi beneficiile unei terapii manuale şi după ieşirea dintr-un mediu clinic. 

 

Fără latex şi lejer de purtat pe durata a mai multor zile consecutive, banda kinesiologică poate fi utilizată pentru pacienţi de toate vârstele şi poate trata cu succes o varietate de afecţiuni ortopedice (entorse, trigger points, luxaţii, întinderi şi rupturi musculare, ş.a.m.d.), neuromusculare, neurologice, dar este indicată mai ales accidentărilor sportive sau de altă natură. Aceasta metodă terapeutică oferă susţinerea musculară de care are nevoie un pacient, dar şi reabilitează funcţia afectată.

 

De peste 25 de ani, Kinesio Taping revoluţionează performanţa sportivă, managementul durerii şi kinetoterapia. Abia în 2008 însă, a devenit o adevarată senzaţie, atunci când, urmărind Olimpiada de la Beijing, milioane de oameni din toată lumea se întrebau ce reprezintă acele benzi viu colorate lipite pe umerii membrilor echipei naţionale de volei a Chinei sau în jurul genunchilor atleţilor de viteză americani.

 

Kinetoterapeuţii clinicii noastre au urmat cursuri specializate de aplicare a acestor benzi, pentru ca dumneavoastră, pacienţii nostri, să beneficiaţi la maximum de potenţialul acestor "benzi minune".

Galerie foto
  • ...