Iulmet Servicii - Confectii metalice Bucuresti

Panouri termoizolante

Panouri sandwish termoizolante PUR/PIR
Panourile termoizolante cu spuma poliuretanica (panouri PUR) se folosesc pentru anveloparea halelor industriale sau cladirilor comerciale si vin cu o serie de beneficii importante:

conductivitate termica scazuta
conserva temperatura din interior
scaderea consumului anual de energie
Panourile sandwich sunt utilizate pentru termoizolarea:

acoperisurilor
plafoanelor
fatadelor
peretilor de compartimentare

Tipuri de panouri termoizolante cu poliuretan sau PIR
Panou termoizolant acoperis TOP ROOF C5
TOP ROOF C5 este un panou metalic auto-portant izolant din poliuretan, prevazut cu cinci cute, destinat acoperisurilor inclinate cu panta minima de 7%.

Panou termoizolant acoperis TOP ROOF – CTB-C5
TOP ROOF CTB-C5 este un panou metalic auto-portant izolant din poliuretan, prevazut cu cinci cute, proiectat pentru acoperisuri plane si inclinate ce urmeaza a fi impermeabilizate.

Panou termoizolant acoperis TOP ROOF – ZOO-C5
TOP ROOF ZOO-C5 este un panou metalic auto-portant izolant cu miez din poliuretan destinat acoperisurilor înclinate cu panta minima de 7%. Fata interioara a panoului este realizata din rasina poliesterica armataa cu fibra de sticla.

Panou termoizolant perete TOP WALL
TOP WALL este un panou metalic auto-portant izolant din poliuretan, cu fixare vizibila, destinat constructiilor industriale si comerciale precum si compartimentarilor în general.

Panou termoizolant perete SUPER TOP WALL
SUPER TOP WALL este un panou metalic auto-portant izolant din poliuretan, cu fixare ascunsa destinat constructiilor industriale si comerciale precum si compartimentarilor in general.

Panou termoizolant perete TOP FRIGO DL
TOP FRIGO DL este un panou metalic auto-portant izolant din poliuretan cu imbinare labirint, destinat constructiei de depozite si camere frigorifice. Sistemul de imbinare al acestui panou asigura performante excelente, contribuind substantial la reducerea pierderilor termice.

Panou termoizolant pentru luminatoare TOP PLAST
TOP PLAST este un panou termoizolant pentru luminatoare, realizat din policarbonat alveolar, cutat dupa forma panourilor termoizolante TOP ROOF. Acest tip de panou termoizolant beneficiaza de protectie exterioara UV, ceea ce asigura un bun raport între transferul luminii si transferul termic.

Galerie foto
  • ...
  • ...