ITP Auto Bucuresti

Geometrie roti

Serviciul de Geometrie roti ( unghiul de fuga ) este oferit doar pentru autoturismele cu tractiune pe fata.  Pretul acestuia este de numai 100 lei la partea din fata si 100 lei la partea din spate

eglajul geometriei rotilor este o operatiune extrem de importanta care trebuie efectuata in mod regulat si obligatoriu in situatiile in care se inlocuiesc piese de la sistemul de directie, de la sistemul de suspensie, atunci cand se inlocuiesc anvelopele sau in situatia unui soc mecanic si puternic, in zona trenului de  rulare.

Serviciile de geometrie roti, sunt servicii profesionale si de detaliu care necesita o atentie deosebita si trebuiesc realizate de personal calificat si cu o experienta vasta in domeniul auto.

Din punct de vedere tehnic, operatiunea de reglare a geometriei rotilor, reprezinta reglarea unghiurilor acestora astfel
incat acestea sa fie conforme si sa corespunda cu specificatiile si standardele stabilite de fiecare producator de autovehicule in parte.

O dereglare a unuia sau mai multor unghiuri ale directiei, poate sa aiba ca si rezultat, manevrabilitatea imprecisa si nesigura a autoturismului, uzarea neuniforma a anvelopelor, imposibilitatea autotuismului de a rula in conditii optime, sigure si mai ales pe o traiectorie corecta.

In unitatea noastra de service, operatiunea de reglare a geometriei rotilor se efectueaza computerizat cu un aparat performant RAVAGLIOLI RAV TD 5080, cu un soft actualizat pana la anul 2018 inclusiv.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0764470331
Bd. Uverturii, nr. 136, sector 6
Distribuie