Invest Prod - Tamplarie PVC si placari fatade, Pantelimon / Ilfov

Instalare si mentenanta Sisteme de Securitate

Invest Prod srl pune la dispozitia partenerilor si colaboratorilor servicii autorizate de proiectare, instalare si mentenanta Sisteme de Securitate.

Oferim servicii de proiectare sisteme de securitate atat pentru cladiri/spatii noi cat si pentru sisteme ce necesita modernizare sau inlocuire completa.

Suntem licentiati de catre Inspectoratul General al Poliei Romane sa efectueze lucrari de proiectare pentru sisteme de securitate, detinand personal calificat atat pentru activitatea de proiectare cat si pentru activitatile ulterioare (instalare, mentenanta), avand  ca activitate principala COD CAEN “7112 – Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea” si este specializata in proiectarea sistemelor de securitate de detectie, semnalizare si alarmare la incendiu, sisteme de detectie si alarmare la efractie, sisteme de supraveghere video si sisteme de control acces.

Proiectul sistemului electronic de securitate se elaboreaza în urma analizei solutiilor oferite de consultantii nostrii si poate cuprinde unul sau mai multe subsisteme. Pregatirea de specialitate a inginerilor nostri a condus la colaborarea în partea de proiectare cu firme importante din domeniul securitatii.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213510168; 0213510169
Str. Mihai Viteazu, Nr.2, Pantelimon , judetul Ilfov
Distribuie