Inventika Place - Cursuri robotica pentru copii Bucuresti

Programare in Python

Promovarea testelor din timpul cursului va ofera sansa de a primi la finalizarea lui un voucher care sa acopere jumatate din contravaloarea examenului PCAP (Python Certified Associate Programmer) la unul din centrele de testare acreditate partenere.

Fiecare cursant va participa activ la numeroase laboratoare interactive care îi vor permite sa dezvolte abilitatile necesare pentru a putea realiza script-uri sau aplicatii informatice întâlnite în viata de zi cu zi a programatorilor.

Absolventii cursului vor fi capabili sa scrie cod în limbajul Python si sa înteleaga notiunile si tehnicile fundamentale folosite în programarea orientata pe obiect.
 
 
Curricula cursului face ca acesta sa poate fi accesibil pentru persoane fara nici o pregatire în domeniul informaticii sau matematicii. Curricula acopera toate elementele de baza limbajului Python 3, de asemenea permite familiarizarea cu programarea orientata obiect.

Cursul cuprinde si notiuni introductive despre elementele de arhitectura ale unei aplicatii informatice, notiuni de baza privind securitatea unei aplicatii cum ar fi elaborarea, implementarea sau utilizarea unei politici privind parolele de acces ale utilizatorilor (cum ar fi cele din AD – Active Directory sau OIM – Oracle Identity Management), posibilitati de evitare a asa numitelor “injectii SQL”, elemente de optimizare SEO (Search Engine Optimiztion) a paginilor WEB si aplicatiilor informatice, modalitati de tratare profesionista a erorilor datorate utilizatorilor.
Galerie foto
  • ...